Tudnátok ajánlani kevésbé ismert, de jó thrillert, horrort?
Figyelt kérdés
Nagyjából a toplistát már kimerítettem a műfajokban, már alig találok valamit amit nem láttam, és érdekelne. Thrillerből szeretem a pszichókat, mint pl. a Széttörve, az nagyon megfogott. Horrorból nem szeretem a túlságosan trancsírozósakat, de az nem baj, ha ijesztő és nyomasztó. pl. most néztem a Ház az erdő mélyén, az nekem már sok volt, és beteges, de tetszett nagyon pl. a Démonok között. csak példának írtam ezeket, ilyesmikre vadászok még. Várom a javaslatokat.2018. okt. 19. 12:31
1/5 Dongaben válasza:
Én ilyenkor szoktam a régi filmek közt keresgélni... Ajánlani nem nagyon tudnék, talán: "Átkozott szerencse" című filmet, ami nem volt kasszasiker, de nekem bejött. Keresgélj a régebbi filmek közt.
2/5 anonim válasza:
Holnap történt. Horror és thriller keveréke, de figyelmeztetlek, pár másodperc belőle már agykárosodást okoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, rájuk keresek. Nem kell félteni, előtte mindig elolvasom az ajánlót, tartalmat, hogy nagyjából mire számítsak. :-) A kommenteket viszont nem szoktam előre elolvasni, mert sokszor érdemtelenül lehúzzák, elveszik az ember kedvét már attól is hogy elkezdd nézni, vagy épp túlajnározzák. Ezt jobb szeretem magam eldönteni, mert mindenkinek más tetszik.
Tegnap este találtam egy jót véletlenül, az a címe, hogy A fogoly. Na most ilyen címen van két film is, ez arról szól, hogy egy házaspárnak eltűnik a lánya 10 évesen, és már több éve keresik. Többet nem árulok el róla, minden esetre elég megdöbbentő a sztori és a végkifejlet. Ez 2014-ben készült. Misztikus kategóriában keresgéltem, de ez thriller.
2018. okt. 20. 08:50
5/5 A kérdező kommentje:
Jaj. utána néztem ennek a Holnap történtnek. Most kicsit hanyagolom a magyar thrillert, mert a legutóbbi Metamorfózist sem sikerült még megemésztenem. :-D Nem azért mert annyira megrémített, hanem azért mert annyira gagyi volt.
2018. okt. 20. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!