SOROZATFANOK! Milyen nem annyira ismert de jó sorozatokat ismertek?
Eléggé sorozat fan vagyok, nagyon sokat nézek és most jelenleg elfogyott mind és nincs kedvem a régieket újranézni. Rengeteg félét és stílusú sorozatot nézek. Feliratos és szinkronost is, nem számít.
Leginkább a Drámákat szeretem, amiben van karakterfejlődés, csavar a történetben, érzelmek, és elgondolkodtató dolgok eszmék vannak benne. Erre a legjobb példa szerintem a Breaking Bad, minden benne van amit az előbb említettem.
Az összeset nem tudom felsorolni amit láttam de itt van pár amit ne írjatok:Breaking Bad,szökés,Aranyélet,13Reasons Why,Game Of Thrones, Hannibal, Narcos, Orange is the new black, Agymenők, The End of the fu*** world, Vikings,South Park, Stranger Things, Dark, Castle Rock, Patrick Melrose, Westworld,Taboo,Jessica Jones, Dare Devil, American Horror Story, A nevem Earl,Rick and Morty, Mindhunter, Terápia, True Detective, Rejtély,Relytjelek,Dr.Csont, Walking Dead,Lost,Black Mirror,MR.Robot,
Igaziból nem fogom tudni felsorolni de nagyjából ezek. Ez a poszt akár annak is jó aki jó sorozatokat keres, a fentieket bátran ajánlom!
De milyen jó sorozatot tudtok még? Elég nehéz eset lehetek :/ Őszintén nem tudok és nem is találok olyat ami új lenne és úgy tetszene, ismerek másokat mint a House of Cards de az ilyen történelmi, politikai, lassú dolgok nem jönnek be, vagy a the100,hátrahagyottak ilyesmik.
Igaziból csak a vígjátékokat nem bírom, minden más jöhet, nálam az Agymenők kimerítik a sitcomot és a poénos nevetgélős faktort. Nincs nagyon ilyenre szükségem, valami komolyan összerakott sztoriban erős sorozatot keresek. Lehet horror vagy aminek a hangulata olyan nyomasztó vagy rejtélyes (Mint most amit nézek de csak heti 1 rész van a Castle Rock) Igaziból tényleg valami ilyen nem populáris, ami nem jutott el hozzám vagy esetleg átsiklottam volna felette.
A régi sorozatokat sem szeretem olyan 1999-2000 től érdekelnek és tudom megnézni.
Szóval várom a tippeket ami titeket megfogott és nagy kedvenc, vagy én nem említettem és elég jó sorozatnak tartod. Köszönöm!
A Ray Donovant én is ajánlom.
Slasher
Shooter
Humans
The City & The City
The Rain
T@gged
róma
spartacus
banshee
penny dreadful
battlestar galactica
kaliforgia
happy!
ash vs evil dead
ördögűző
amerikai istenek
weyward pines
jah most nézem hogy nem annyira ismertet,bocs.
a préda
intruders
childhods'end
sense8
preacher
hajsza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!