Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt az Aranyelet...

Mi történt az Aranyelet végén? Spoiler!

Figyelt kérdés

SPOILER A 3 EVADBOL CSAK AZ OLVASSA AKI LÁTTA VÉGIG

Nem értettem az utolsó jelenetet. A gyerekkel kapcsolatban. Akkor most Mira neveli Enikőt? Miért? Mert hogy Janka nagyinak nevezte magát és Mirat anyának. Vagy ha az esetleg Mira gyereke akkor hol van Enikő? Mondjuk az utóbbi biztos nem igaz. De tényleg nem értem miért Miraek nevelik. Ha Atti az apja és együtt vannak Jankaval miért kene a lányuk nevelje?

2018. okt. 16. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
60%

Először én sem értettem, de utána felötlött bennem, hogy azért nevelheti Mira és a Jogász barátja, mert Ati és Janka úgymond nem engedheti már meg magának, mivel a keresetük Márk ápolására megy el.

"Véget ért az aranyélet."

2018. okt. 16. 17:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat igen lehetséges de akkor is tudnak segíteni őket pénzzel ahelyett hogy ok nevelik.
2018. okt. 16. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!