Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vigyázz spoileres Aranyélet,3....

Vigyázz spoileres Aranyélet,3. évad vélemény?

Figyelt kérdés

Bár a kérdésben jeleztem, de a békesség kedvéért:

Csak az olvasson tovább, aki végig nézte a teljes 3. Évadot!

SPOILER!

Nagyon vegyesek az érzéseim a végét illetően. Illetve az egész évaddal kapcsolatban.

A vége: kicsit családidegen a nagy megvilágosodás és a karácsonyi béke egy lepukkant panelban.

És Gáll Feri önfeláldozása is túlzás szerintem.

Én úgy érzem, hogy nagyon össze lett csapva. Minden szál egy csapással lett elvarrva, minimális kidolgozással.

A végén pedig a rosszak bűnhődnek, a kevésbé rosszak (miklósiék) megtérnek. Nem ilyen kissé szirupos befejezésre számítottam.

Az Endre bá féle felbukkanás pedig teljesen értelmetlen.

Aki látta, mi a véleménye?

+ az HBO Go nem kicsit akadozott, rontva az élményt. Lehet, hogy egyszer majd újra megnézem és sikerül jobban figyelnem, de a lényegi részeken nem változtat szerintem ez sem.

2018. okt. 14. 21:09
 1/2 anonim válasza:
Szia! Épp most fejeztem be a 8.részt. Szerintem is durva, hogy Márk lebénúlt, de ha ez nem így lett volna akkor talán folytatta volna a bűnöző életmódot. Az, hogy Enosz nem “támadt fel” az szerintem nem baj, de ez a hulláját visszahozzák 5 percre nem sok értelme volt bár elég megrázó volt az tény. Jó lett volna ha Bianka nem hal meg, de ha ő túléli akkor mégnagyobb szívás lett volna Márk lebénulása, ráadásúl keverte volna a szálakat mert azért tudták így lerabolni az arabokat mert nem “szólt közbe” sem Feri sem Zsuzsa. Összességében nekem tetszett a befejező évad kár hogy nem lesz több.
2018. okt. 21. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Tegnap fejeztem be.

Utolsó rész hatalmas csalódás az egészhez képest.

Minden szavaddal egyet értek.

A végét nagyon elba$zták, csúnyán össze lett csapva, és kicsit sem életszerű.

Kár érte, mert minden rész odaköti az embert, nem tudsz felállni, tele izgalom, részletek, aztán a végére meg... Hagyjuk.

2018. okt. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!