Az Aranyélet 2. évadában miért nem csukják le a rendőrnőt? Illetve, hogy Janka miért kezd el hirtelen eltávolodni Endrétől?
Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy az évad utolsó részében a rendőrnő a végén megjelenik Míra szülinapi buliján, pedig amiket művelt, az alapján simán börtönben a helye!!
A másik, hogy már házasságról is szó esett, majd nem sokkal később Janka elkezdett mégis csak ellene szervezkedni.. Hamis útlevél, kamu házasság Endre nevében, stb.
#HBO #Miklósiék
2018. okt. 9. 19:29
1/2 anonim válasza:
Szia! Azért nem került börtönbe mert Ferinek az un. felkaroltja Jakab Erika ezért ő így is úgy is megakadályozta volna. Janka meg azért kezdett el távolodni mert Endre börtönbe ment, és el akartak menni Miklósiék, csak váratlanul Enosz kiszabadult ezért Janka inkább megölte.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk azt en se ertettem,Janka kit szeret tulkeppen?Attilat biztos nem,mert leneute,megcsalta a kopasz manussal,Endrevel is ..de ot se szerette...sztem Janka csak magat ,es a penzt szereti.
Nem tudom sajnalni..pedig nehez sorsa volt,videki falubol szarmazik...de megjatssza az urinot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!