Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Legnagyobb filmes csalódásaitok?

Legnagyobb filmes csalódásaitok?

Figyelt kérdés

Milyen filmektől vártatok többet, mint amit kaptatok?

Monjuk rendező/színészek/beharangozás stb. alapján jobbra számítottatok és csalódva jöttetek ki a moziból/ álltatok fel a TV-től.

Nem kell feltétlen, hogy nagyon rossz legyen a film, egy jó filmtől is lehet többet várni.

2010. jún. 22. 08:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem volt azért olyan rossz, de sokkal jobbra számítottam.

2010. jún. 22. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:

A Skorpiókirály.Én egy új Conan szerű filmben reménykedtem és egy buta vígjáték lett.

Alien vs Predator 2.Ez a film egyszerűen becsapás volt és olyan sötét,rosszúl bevilágított,hogy semmit nem lehetett látni belőle.A története meg últraprimitív.Szerencsére a rendező testvérpárt lehúzták a vécén.

2010. jún. 22. 21:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

tegnap 09:25 - "(még szerencse, hogy van olyan hely, ahonnan vissza tudom idézni...)"

Igen, én is az IMDB-s filmjeim válogatásánál találtam ki, hogy akkor csinálok egy ilyen kategóriát. :)

A felsoroltak közül egyébként nekem is játaszanak:

Avatar - nem volt rossz, dehát na... :)

Alice in Wonderland - kifejezetten jó, mint "film"... kifejezetten rossz, mint "TimBurton film".... sokkal-sokkal-sokkal többet vártam tőle... az Alice sztori kifejezetten Burtonnek való alap... erre csinálnak belőle egy ilyet... hatalmas csalódás.

Macskafogó 2. - no comment. :)

2010. jún. 23. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Hasonmás

Az alapsztori tök jó, de nem dolgozták ki jól.

2010. jún. 23. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:
A Kick/Ass. Azt is nagyon beharangozták, de közbe maga a film egy nagy rakás szar.
2010. jún. 23. 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Alien vs. Predator 2...
2010. jún. 26. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!