Kinek van az országban a legnagyobb film gyűjteménye?
Másolt filmek?
Azokat én is gyűjtöm 2 év alatt már van több mint 500.
Ha DVD-n tárolod a filmeket, pláne pár Ft-os lemezeken, hacsak nem tárolod a 100ezer filmedet valami speciálisan kialakított helyiségben, néhány éven belül a gyűjteményed szépen el fog tűnni, használhatatlanná fog válni a nem megfelelő tárolás miatt.
Meg azért ez a 100ezres filmes gyűjtemény is elég kamuszagú... Szerintem a Nemzeti Filmarchívumban sincs ennyi film, pláne nem magángyűjteményben.
100ezer film DVD-n... számoljunk kicsit. Hol tárolsz te ennyi lemezt, még akkor is, ha mondjuk egy lemezen nem egy, hanem két film van? Az 50ezer lemez. Az már elég tekintélyes súly és méret, amit nem lehet egy kis szobában tárolgatni, hacsak nem egy raktárban raklapokon.
Meg aztán mit érsz a 100ezer filmmel, ha nem tudod megnézni őket?
Én már olyan 10-15 éve gyűjtök filmeket, mégis 200 alatt van a filmjeim száma, mert nem tartok meg minden szemetet, hanem csak az arra érdemeseket.
Akinek ilyen írása van, mint neked, az szerintem ne oktasson ki másokat az analfabetizmusról :):):):)
Ha egy DVD-DL-rere 10 filmet raksz mpg-formátumban, az ritka ótvar minőség lehet... rommá tömörítve, 1-2-3 mbps-os bitrátával, ami konkrétan fosh.
Ami pedig a tudást illeti, vágó és videótechnikus vagyok, alighanem a seggembe is több tudás fért a témával kapcsolatban, mint neked, szóval köszönj szépen a bácsinak csókolommal, aztán hallgass szépen, mint egy jó kisfiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!