Legnagyobb filmes csalódásaitok?
Milyen filmektől vártatok többet, mint amit kaptatok?
Monjuk rendező/színészek/beharangozás stb. alapján jobbra számítottatok és csalódva jöttetek ki a moziból/ álltatok fel a TV-től.
Nem kell feltétlen, hogy nagyon rossz legyen a film, egy jó filmtől is lehet többet várni.
2012
Jó reklám, nem rossz alapsztori remek látvánnyal, de csapni való, B kategóriás filmeket idéző megvalósítással és fordulatokkal.
Az ilyen tipusú filmeket általában igyekszem nagyon gyorsan elfelejteni..:)
Éppen ezért, most hirtelen felindulásból csak kettő jut eszembe:
- Sakáltanya
- Pillangóhatás 2.
09:15 vagyok.
Közben eszembe jutott még néhány:
- Invázió
- Szörnyek szigete
- Van Helsing
- Fekete lyuk
- A lény3.
- Dante 01.
(még szerencse, hogy van olyan hely, ahonnan vissza tudom idézni...)
-Alone in the dark (egy agyhalott csimpánz is jobb forgatókönyvet írt volna...)
-Macskafogó 2. (köze sincs a zseniális első részhez!)
-Dead or Alive (kemény 2 percíg bírtam ezt az iszonyatot!)
-Resident Evil 1-2. (a játékok ezüsttálcán kínálták a remek ötleteket,de sajnos a filmesek nem éltek velük)
-The Italian Job (ultraratyi,hatásvadász komédia - pedig milyen jól indult...)
-Sin City (4-5 perc után -többedmagammal- szinte menekültünk a moziból...részemről a filmtörténelem egyik legnagyobb bukása)
- Pillangóhatás 2 (szerintem az első részt is agyonvágja :S)
- Alice in Wonderland (a barátnőim beharangozták, hogy mennyire csodálatos meg lenyűgöző, de nekem egyáltalán nem tetszett... a sztori csapnivaló, az egyetlen előny, hogy benne van Johnny Depp)
- Ollókezű Edward (csak egyszerűen sz*r volt sztem)
- Hasznos holmik (a könyv lehengerlő volt, a film pedig még középkategóriásnak sem mondható, egyszerűen rettenetes volt)
A Vihar szigat!
Vártuk a film végét ,hogy mi lesz a főszereplővel erre kiírják ,hogy The End.Komolyan nem volt a filmnek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!