Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is érezte? Fullmetal...

Más is érezte? Fullmetal Alchemist (SPOILER)

Figyelt kérdés

Néztem a FMA Shamballa hódítóját. És a végén mikor Alfons a gépben elköszön Edwardtól és meg fogja a kezét. Másnak átfutott a fejében az az ötlet hogy Alfons többet érzett Ed iránt mint szimpla barátságot?

Ui: Mielőtt elkezdene néhány ember a nyakamnak ugrani. Nem azt mondom hogy konkrétan ki lett jelentve hogy meleg. Csak azt hogy ettől a kézfogós jelenttől ezt éreztem és érdekel hogy más is így érez-e.

2018. aug. 19. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Csak retardált fujoshik, de ők BL-t látnak még egy üveg sor továbbpasszolásában is.
2018. aug. 19. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Al és Ed nagyon egymásra voltak utalva gyerekkoruktól, ezért szoros a kapcsolatuk- hiszen egymáson kívül nem bízhattak meg teljesen senkiben. Drága, én szeretem a yaoit, de ebbe csak bele akarod beszélni hogy több is van itt testvéri kapcsolatnál. Semmi ilyesmiről nincs szó, ez egyértelmű.
2018. aug. 21. 07:15
 3/5 A kérdező kommentje:

2# Szerintem te félre értetted amit akartam kérdezni.

Nem Alphonse Elric-re gondolok.

Hanem Alfons Heiderich. Aki a kapu túl oldalán lévő világban él.

Ez az a kéz fogós jelenet amire céloztam.

[link]

[link]

2018. aug. 21. 14:28
 4/5 anonim válasza:
33%
én is éreztem és nem tartom kizártnak mert ugye a 2.világháború előtti németországban játszódik sztereotípiákkal átitatva pl.ugye zsidók és a cigányok utálata,ebből én arra gondoltam hogy lehetséges mivel abban az időben a melegeket is megvetették.ez az én véleményem nyugodtan belém lehet kötni
2021. ápr. 13. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Szimplán nagyon jó barátok voltak, ennyi. Szeretem a BL-t, de még én sem látok bele mindenbe homoszexualitást.
2021. jún. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!