Ki a kedvenc férfi és női szereplőtök a trónok harcából, és miért?
Cersei Lannister az abszolút kedvenc, mert az egyik legnagyobb játékos.
A másik Petyr Baelish, Kisujj, mert őt sem kellett félteni, és ugye
SPOILER
miatta indult az egész háborúzás, ő indította el szinte a sorozatot. :)
Női: Cercei- imádom ahogy mindig mesterkedik valamiben.
Férfi: Euron- végre egy olyan gonosz szereplő aki szerethető (a többi gonosz nagyon antipatikus volt számomra). Vagány a karakter és tuti hogy a vastrón a célja.
Dany mert kezdettől szimpatikus volt. Meg tetszik a karakter változása, ahogy kislányból erős nő lett.
Johnt meg csak szeretem. Olyan más. Hogy az éjjeli őrséget választotta, hogy máshogy viselkedett Sammel mint a tőbbiek.
+1 kedvenc Szellem <3
De szeretem még Jamiet, Sansát és Tyriont
Férfi karakterek közül az első pár évad alapján Tyriont mondtam volna, de az ő karaktere látványosan elfáradt. Így viszont egyértelműen Jaime, de Tywin is erős versenyző, nagyon el lett találva ez a Lannister család (és szerintem Tywin pont, hogy tökéletes halált halt. Bárhogy máshogy végződött volna az ő története az szar lett volna, de így, hogy Tyrion végez vele négyszemközt, az nagyon epic lett.)
A nők közül talán Sansa, Cersei-vel úgy vagyok mint Tyrionnal, kicsit mesterkélt lett már a karaktere, Dany meg egészen borzasztó, bár ebben EC-nek is hatalmas érdemei vannak :D
Euron szerintem iszonyat nagy ripacs. Ahogy parádézik, mint egy lejárt szavatosságú tescós Negan. És szerintem gáz is, hogy egy ilyen arcot neveztek ki főgonosznak.
Férfi: Viserys... Kár hogy meghalt (igaz egy paraszt volt de akkor is), nekem nagyon tetszett hogy ennyire követeli ami az övé (csak nem a legjobb eszközökkel), nekem ami mégg bónusz volt benne hogy beszélt a sárkányokról és a szüleiről
Nő:..... Hát ha a sorozatból kéne mondanom akkor Dany vagy Margaery, ők azért mert.. Nem tudom. De aki örök kedvenc és nincs benne a sorozatban (csak említve) az Rhaenyra Targaryen! Ő a legjobb.. A vele történő események és a háború volt nekem a legérdekesebb (meg a sorlzatbéli háború). Ha vki nem ismerné az nyugodtan kérdezhet. Kérdező te a régebbi karaktereket ismered? (ha igen van kedvenced?)
Férfi karakterek közül Jaime, mert nagyon szenvedélyesen tud szeretni, és a végsőkig kitartott Cersei mellett. Egyik kedvenc jelenetem mikor Zugóban azt mondja Edmure Tullynak hogy ő szereti Cerseit és bármit megtesz azért hogy visszatérhessen hozzá❤
Tyriont is bírtam, de mióta Daenerys kiskutyája lett, már nem.
Kisujj is az egyik kedvencem, az egyik legnagyobb játékos, minden lépése alaposan kigondolt és zseniális volt.
Női karakterek közül pedig egyértelműen Cersei Lannister, mert ő magasan a legerősebb női karakter a sorozatban, egyszerűen imádom.
Cerseit és Jaimet is imádom <3 Ők ketten az abszolút kedvenceim. Sok dolog van ami miatt szeretem őket, nem emelnék ki egyet.
Egyébként Tyrion és Ned is nagy kedvenc, na meg Kisujj és Ramsay is, de igazából több karaktert is kedvelek, pl. Vérebet, Theont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!