Melyik a kedvenc horror filmed? Mi tetszett meg benne neked?
Csontok és skalpok.
Fú egyszerűen zseniális...A szereposztás, a színészi játék, a hangulat nagyon jó.
A Csontok és skalpokat ma fogom nézni. Kíváncsian várom.
Nekem szerintem még mindig az eredeti, 78-as Holtak hajnala a kedvencem. Mert piszok jó hangulata van, simán beleélem magam mindig a szereplők helyzetébe.
Heló!
The Thing (1982)
Kiváló atmoszféra, jól felépített cselekmény, pazar körítés, amiért rengeteget tettek a készítők. A bizonytalanság és bizalmatlanság csodás kihasználása pedig elsőosztályú lett, amikor Carpenter pedig a félelem más tónusaival is színesíti művét, azt kellő eleganciával, nem pedig tolakodóan, erőltetve teszi.
Amiket eddig láttam, nekem az tetszik a kedvenc horrorjaimban, hogy nem dögunalmas gyenge gagyi horrorok, de nem is azok a nagyon durván véres-kaszabolós fajták, hanem pont a 2 között, amikben azért vannak viszonylag tényleg ijesztő jelenetek, és jó alaptörténetük:
Halottasház (Mortuary)
Silent Hill - A halott város
Amityville Horror - A rettegés háza
Mellékesen viszont: a Hívatlan vendéget én nem mondanám horrornak, inkább csak pszichothriller.
Motel 1,2,3
Az emberek kínzása felül múlhatatlan (ez tetszett benne) <3
"Motel 1,2,3
Az emberek kínzása felül múlhatatlan (ez tetszett benne) <3"
Akkor jöhetnek a témában azok, amikhez kéepst a Motel piskóta - főleg a 2. és 3. része - August Underground's Mordumm, Mártírok, Szerb film... és társaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!