Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi esély van rá, hogy a...

Mennyi esély van rá, hogy a Trónok harca 8. évada tényleg a kiszivárgott forgatókönyv szerint fog lezajlani?

Figyelt kérdés
Port.hu-n fent van az állítólagos forgatókönyv. Elvileg a 7. évad is kiszivárgott, és aztán be is következett....

2018. júl. 14. 14:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt ismerem (ez az első részé, a többit nem linkelem)

Most újraolvastam, mert már rég volt, amikor először láttam.

Hát, ez bizony több sebből vérzik :) És nem úgy értem, hogy logikai bukfencekkel van tele a sztori, ezt már a korábbi évadokból is megszokhattuk :D

Hanem maga a leírás, vagy aki készítette ezt a kamu szivárgást, egész egyszerűen sokszor önmagával is ellentmondásba keveredett.

Ilyen például, hogy a 2. részben megsebzi a tűz az Éjkirályt, aztán az 5. részben kiderül, hogy a Másokra nincs hatással a tűz xD

Vagy Howland Reed halála, meghal a 2. részben, aztán a szinopszisban még szerepel a későbbi részekben is :DDDD

Meg akkor ott van az Éjkirály és Mások eltűnése, amiről a leírás nem ír semmit, csak egész egyszerűen a továbbiakban már nem szerepelnek xD

Tuti, hogy kamu az egész

2018. júl. 14. 23:13
 12/29 anonim ***** válasza:

Az a script egy rakás szar, úgyhogy nagyon remélem, hogy kamu. Bár tavaly is végig reménykedtem, hogy nem az igazi forgatókönyvet szivárogtatták ki, aztán meg ugye mégis...

Még arra tudok gondoni (vagy inkább reménykedni), hogy szándékosan szivárogtattak ki egy kamu scriptet, ami elég durva, meg hökkentő és monumentális ahhoz, hogy azzal legyen elfoglalva mindenki. Bárcsak.

2018. júl. 15. 10:30
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
A 7. évad kiszivárgásánál is sokan nagyban mondták hogy tuti nem igaz aztán meg dehogynem.Itt is ez lesz.
2018. júl. 15. 14:24
 14/29 anonim válasza:
A Trónok harca 8. évadához több véget találtak ki.Tehát egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz lesz benne ami ebben a forgatókönyvben van.Én személy szerint nagy csavarokra számítok George R.R.Martintól.Nagyon reménykedem benne hogy nem pontosan így lesz,de még ha így végződik is szeretni fogom,mert eddig is rajongtam érte és így is fogok tenni.
2018. júl. 16. 22:04
 15/29 anonim ***** válasza:

"Én személy szerint nagy csavarokra számítok George R.R.Martintól"

Az ugye megvan, hogy Martinnak nem sok köze van a 8. évadhoz? A sorozat már rég nem a könyveket követi... Ja, hogy nincs is mit, mert el se készült velük még mindig :DDD

2018. júl. 16. 22:15
 16/29 anonim válasza:

Igen, ezt már nem Martin írja.

Pár hónapja én is feltettem ezt a kérdést, hogy ugye nem...

Aztán azóta gondolkoztam, és szerintem be fog jönni.

Gendry, bazzki Gendry lesz a King Regent, amíg Havas és Dany gyerek be nem lép a korba, meg összejön Sansával.

Max. 90 %, de be fog jönni, sajnos.

2018. júl. 21. 18:27
 17/29 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy kib*szás az egész, van egy olyan érésem, hogy tanultak a dolgokból, és direkt kiadtak egy kamut, hogy félrevezessenek minket. Ellariaról nem esett szó, ha jól emlékszem, pedig sztem biztos kiszabadul valahogy....
2018. júl. 30. 20:07
 18/29 anonim ***** válasza:
Szex lesz benne meg erőszak, ez eddig sem volt újdonság. Története már régen nincs.
2018. aug. 29. 13:00
 19/29 anonim ***** válasza:

Köszönöm a 0%-ot.:) Hiába pontoztok le attól még igaz amit írtam, a 7.évad teljesen ugyanaz volt mint ami a kiszivárgott :)

Dedó ami itt van.

2018. aug. 29. 13:35
 20/29 A kérdező kommentje:
Utolsó én tudom hogy ugyanaz volt, de úgy tudom a 6. is kiszivárgott, és az nem az lett végül...
2018. aug. 29. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!