Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi esély van rá, hogy a...

Mennyi esély van rá, hogy a Trónok harca 8. évada tényleg a kiszivárgott forgatókönyv szerint fog lezajlani?

Figyelt kérdés
Port.hu-n fent van az állítólagos forgatókönyv. Elvileg a 7. évad is kiszivárgott, és aztán be is következett....

2018. júl. 14. 14:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Na kicsivel több mint egy hónap és meglátjuk mi is a helyzet ezzel a szivárgással :D
2019. márc. 6. 08:07
 22/29 anonim ***** válasza:
89%
Nos az első epizód alapján kijelenthető, hogy egy ordas nagy kamu volt a 2 évvel ezelőtti "szivárgás"
2019. ápr. 15. 10:39
 23/29 anonim válasza:

Tartok tőle hogy maga a befejezést sanszos hogy sem Jon, sem a Deanerys nem éli túl-és vagy a gyermekük sem.

Deanerys kiakadása sem lehetett véletlenül, nem hiszem hogy félrevezetés lett volna

Tartok tőle, hogy az éjkirályt a 3.-részben kiírják, és elveszíti a sorozat eredendő feszültségének nagy részét.

Ha van egy csepp eszük a Mások egész a sorozat végéig kihúzzák és tolják a misztikus vonalat, mert ez az ami még adja a sorozatot, nem a Dallas vonal. A karakterek nagy része tekintve a párbeszédek minimalizációját kissé unalmassá vált. (jó azért nem mindenki, és van akinek elég pár mondat)

Én személyszerin annak örülnék ha kiderülne Tyrion Targerien származása, és ő kerülne a vastrónra Bronn-Varys-Davos kis tanáccsal. Némi esélyt látok erre.

Véleményem szerint Danyt és Jont nem kellett volna összehozni, elég nyögvenyelős a szerelmi száluk és kioltja mindkét húzó karaktert. Ettől még az is jobb lenne százszor ha Deany Jorah-al jött volna össze vagy visszatérne Daario.

De az sem kizárt hogy a trónból és a fővárosból semmi nem marad a sorozat végére, mert belepi a hó. Személy szerint ezt a véget a fővárosnak többre tartanám mint a futótüzes befejezést

A másik a Sárkányok- erdő gyermekei szisztematikus kiiktatása kiírása mágia leépítése nagyon sablonos befejezés lenne de számítani lehet rá ami a LOTR.-nál epic volt de ide nem illene.

2019. ápr. 17. 17:50
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát érdekesen alakul...
2019. ápr. 29. 15:11
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondom, hogy a kamu kiszivárgás is jobban megvan írva mint az eredeti forgatókönyv amit hétről hétre leadnak itt...
2019. ápr. 29. 15:25
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

25: Egyetértek. Az első 2 rész nagyon rendben volt mondjuk szerintem, de ez a harmadik... pfff... Ez az évad ékes példája lesz annak, hogyan kell eb.szni egy sikersorozatot a végén.

Komolyan, azért építgették a Másokat évadokon keresztül, hogy egyetlen epizódban lerendezzék őket, úgy hogy az égvilágon semmit nem tudtunk meg róluk... Egyszerű gyilkológépek voltak, akik embereket ölnek, mert... csak.

2019. ápr. 29. 15:37
 27/29 A kérdező kommentje:

"Egyszerű gyilkológépek voltak, akik embereket ölnek, mert... csak."

Lényegében igen. Bran mondta a 2. részben, hogy el akarnak törölni mindent ebből a világból, vagy valami ilyesmi. Én úgy tudom, hogy az erdő gyermekei alkották meg az Éjkirályt az emberek ellen (hogy pontosan mi a sztori azt nem tudom), ezért neki az az alaptermészete, hogy az embereket akarja kinyírni.

Nekem speciel tetszett, bár megnéztem volna Cersei arcát szemben a holtak seregével.

2019. ápr. 29. 20:41
 28/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem voltak olyan kemények a Mások, csak addig amíg ki nem ismerték őket. Sam is kinyírt egyet, pedig igazán észrevehette volna a Más, mert ő nem settenkedett, hanem futott. Rideghonnál az egyik harcba bocsátkozott, Jon Snow simán kinyírta, csak egy megfelelő kard kellett. Az Éjkirály ezért sem mert harcolni Jonnal, inkább feltámasztotta a holtakat. Cersei komolyabb ellenfél.
2019. ápr. 30. 23:21
 29/29 anonim válasza:

A filmesített verzióban elcseszték a mások szálát.

A könyvekben egy rejtélyes külön faj ami időről időre előtűnik, nem egy gyermekek által teremtett fegyver aki egy szem NK.-tól függ..

[link]

Másik az hogy kitelt volna a meglévő könyvekből is 10 évad..

Illetve be kellett volna várják Martint.

De legalább ha már folytatták ne ilyen felületes elnagyzolt szétbagatellizált leegyszerűsített kispórolt kapkodós lenne ha már folytatják, vagy kalapoltak volna pénzt ha ennyire drága cirkusz és sóher az hbo..

2019. máj. 10. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!