A DC filmek miért olyan gagyik?
Figyelt kérdés
Nem vagyok DC fan, bár nagyon Marvel fan sem. Csak a Bosszúálló filmeket szeretem.
De szerintem a DC filmek elég bénák(gonolok itt a új Batman, Superman, Wonder Woman filmekre). Nem tudom megmondani, hogy miért, de nekem valahogy nem jöttek be.
A Marvel filmek(Iron Man, Thor, Kapitány, GOTG stb. ) meg nagyon, de nagyon.
A rendezők a hibásak, vagy a színészek? Vagy a történet? Én nem tudom. Nektek mi a véleményetek?
2018. jún. 30. 14:16
1/5 anonim válasza:
Se a rendezők, se a színészek nem hibásak, mindössze csak a legegyszerűbbre nem gondolsz: arra, hogy eleve nem is gagyik a filmek, csupán Neked nem jönnek be! Saját ízlésed szerint Neked nem tetszenek, és máris a stábot kezded okolni! :/
2/5 anonim válasza:
Elcseszett rendező, kreatív csapat és/vagy színészválasztás. Plusz összecsapott munka, mivel egy évtizednyi filmes univerzumépítést akarnak/tak behozni egy-két év alatt.
3/5 anonim válasza:
szerintem meg jobb a dc alapgondolat.
sokkal sötétebb,komorabb az egész.
de elvileg változtatnak és az aquaman már a marvelhez hasonló vicces giccsparádé felé fog elmozdulni.
és ha sikeres lesz,akkor maradni is fog az a vonal.
4/5 anonim válasza:
Mert a Warner azt hiszi hogy képes öt filmmel behozni egy tíz éves lemaradást a Disney mögött.
5/5 anonim válasza:
Nem csak szerinted. Engem a Marvel magával ragad. A színészeket nem mondanám, inkább a történetük számomra unalmasabb. Meg tényleg olyan sötétebb a kép, ami olyan komorrá teszi. Egyénfüggő, de a Marvel táborban sokkalta többen vannak. A DC nehezen érheti utol, ha egyáltalán sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!