Miért gondolják az emberek, hogy a fekete-fehér filmek gagyik, unalmasak, idejétmúltak stb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:27
1/2 anonim válasza:
azért mert az tudod nem MENŐŐŐ:)
pedig a régi filmek sokkal jobbak mint a maiak.Legalább is nekem.És sajnos ez ugyan így van a zenével is.rengeteg feldolgozás van amit az új generáció nem is tud h ez csak átdolgozás.De hát sajnos most már minden hanyatlik a filmtől a zenéig minden!
2/2 anonim válasza:
azt nem mondanám, hogy a régi filmek sokkal jobbak,mint a maiak, de én is néztem már párat,amik tetszettek. Viszont jót tanács mindenkinek, aki régi nem magyar filmeket akar nézni (és a régi alatt nem a 80-as, 90-es éveket értem.sőt még csak nem is a 70-es éveket)szerintem tegye szinkron nélkül,eredeti hangon. Én legutóbb egy 50-es évekbeli filmet láttam magyar szinkronnal, ami kiölt minden jót a filmből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!