Most akkor Ridley Scott nem fogja folytatni az Alien Covenantot?
Azokat annyira nem ismerem, mert nem láttam őket. A hobbitból csak a második részt, Star warsból meg csak a 3.-at valamikor régen.
Szerintem nem elvarrni kéne a szálakat, hanem elfelejteni, hogy ezek a filmek léteznek és normális forgatókönyvet írni, egy olyan rendezővel, aki nem a szcientológiat nyomassa az egész filmen keresztül.
A Prometheusnál is valami nagyon félrement ezzel a fekete löttyel és fogalmam sincs, hogy minek kellett ezt beleírni.
Ahogy azt sem értem, hogy az Alien óriás, ormányos földönkívülijéből hogyan lett ilyen epilált, albínó Berki Krisztián.
nem akarnák?
tök mindegy hogy ki mit akar a készítők közül.
a film bukott.
de ki tudod te is számolni.
1.megnézed a film forgatási és marketing költségét.
2.megnézed a film összbevételét.
3.osztod 2vel az összeget,mert a bevétel fele a moziké.
4.ez az eredmény a film haszna.
ha ezt az összeget sem tudja visszahozni akkor bukta van.
Tisztázzunk dolgokat.
Már a Prometheus-szal kapcsolatban sem tudta Ridley Scott, hogy mit akar. Kezdte Alien 0-ként, folytatta "Alien: Prometheus"-ként, végül pont az eredeti koncepció maradt ki belőle. Nem hiába fanyalogtak a rajongók, de utána a Covenant-et még jobban meggyalázta. Számomra például a Prometheus sehogyan sem állja meg a helyét. Alien-kapcsolódásként és különállóként sem. Viszont a folytatás címét rejtélyes és ismeretlen okokból változtatta meg, ugyanis a végső alapkoncepciót már a Paradise Lost címmel is tudni lehetett.
Egy tökéletes folytatás és egyben eredet-kutatás abból születhetne, ha összemixelnék Neill Blomkamp forgatókönyvét Ridley Scott gondolataival. Bár hozzáteszem, hogy ezekután Ridley Scott-ra már nem lennék kíváncsi. Különben én biztos vagyok abban, hogy titokban a Disney Neill Blomkamp-et visszahívta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!