Titeket zavar, hogy az új Alien filmek figyelmen kívül hagyják az AVP-t?
Mert én sokszor hallottam,hogy egyeseknek betett,amiért teljesen félretették. Mondjuk alapból teljesen más univerzum,ráadásul az AVP egy halott franchise(a játékokat/képregényeket kivéve,azok tényleg jók).
Viszont sokan rajonganak a filmekért.
Az első rész is tele volt hibákkal,de úgyahogy elment. A második már egy időpocsékolás volt.
Szerintem zavaróbb, hogy a korábbi Alien filmeket is (Alien, Aliens) figyelmen kívül hagyja.
De ahm...a Prometheus lényegében az AVP, csak predátorok helyett a tervezőkkel, meg egy adag szcientológia baromsággal.
Engem nagyon is zavar, mert anno az AvP/Predator miatt néztem meg az Alien filmeket, olvastam el pár képregényt, s még egy könyvet is elkezdtem. Yautják nélkül kicsit egysíkú szerintem ez az alienes dolog (adott egy csapat ember -> rossz helyen járkálnak s az egyik megfertőződik -> nem nagyon törődnek a megszületni készülő veszéllyel -> rájönnek hogy biza benne vannak a sz**rban -> kinyírnak pár xenot, a szereplők nagy része is meghal -> majd páran túlélik, s vége...)
Én ebbe az Alien/AVP/Predator dologba a AVP2 miatt csöppentem bele (adták a TV-ben mikor még kisebb voltam), így rossz szavam nincs rá, jó emlékeim vannak vele.
"jó emlékeim vannak vele"
De miért? Az egész film alatt alig lehet valamit látni, tök sötét az egész.
Az AvP filmeket én csak fanfictionnak tartottam mindig.
Eleve az egész Alien sorozatot értelmetlenné teszi, hogy a Weyland egy olyan jószágot akar minden áron, ami ott van az Antarktiszon meg grasszált egy amcsi kisvárosban...
engem inkább az zavar bennük,hogy adva egy jó téma ami daniken meg sithin munkásságán alapul ami hiánypótló mert erről a témáról komolyan vett sci-fi még nem is készült talán.
és a nézettség kedvéért bele kellett keverni az alien témát is,amire ráértek volna a 3.rész utolsó jelenetéig.
pedig szerintem a tervezők és a felfedező emberek meg persze az android,önmagukban is megállták volna a helyüket és nem lett volna izzadságszagú sem,meg valószínűleg kasza sem,mert úgy néz ki nem lesz 3. rész,mert bukott a covenant.
az avp 1 meg egy elég jó film volt,a legjobb predator megjelenítéssel eddig.
ami elszúrt volt benne az a csízbuster vagy hogy írják ritka gagyi lett,pedig az alien filmek egyik központi eleme a brutális és részletes születés.
és hogy a horror elemek lájtosra voltak véve,pl a csízbuszter kikelése,meg persze a gyenge képességű női főszereplő sem volt nyerő.
a 2. része viszont olyan szintű fos lett,hogy az utolsó jedik-kel vetekszik,szégyen.
amúgy az írásom elejét máris módosítanám,mert az avp 1-ben a predatorok segítenek piramist építeni a flesbekben,szóval akkor az eric von daniken-i vonal abban is ott van,nem csak a prométeuszban.
Srácok...ugye azt tudjátok, hogy az Alien c. film az eredeti történet? Tehát ezen a szálon fut végig a valódi történet. Az AvP egy mellékszál.
Az új Alien film - azaz a Covenant - pedig teljesen más irányt vett fel az előző filmekhez képest. A filmben az egész Alien világ keletkezését próbálják bemutatni, amely persze még nem végleges, de sokan csak a durva részekért nézik, nem a sztoriért. Tehát ehhez igazítsátok magatokat.
és ki vagy te,hogy megmond,hogy ki miért nézzen meg egy filmet?
meg úgy írsz itt mintha csak te láttad volna a prométeuszt meg a covenantot és csak te látod át az egészet,csak te tudod értelmezni.
ne legyél már ekkora pökhendi!
a predator is van olyan korrekt sorozat,hogy 1 lapon lehessen emlegeti az aliennel.
szerencsétlen baleset,hogy a predator filmes megvalósításai nem voltak olyan jól sikerültek mint az alien filmek,de ettől még 1 lapon lehet kezelni a 2 karakter,mert a könyvek és a képregények a helyén kezelik őket ha már egyszer a filmek nem.
vagyis nagyon is megférnek együtt,sőt a korrektül megírt könyvekben együtt jobbak,mint külön,tehát az avp nem egy mellékszál.
7-es válaszoló.
Semmi támadást nem ejtettem ellened csak kijavítottam pár embert, mivel ők azt hiszik az AvP az eredeti történet.
Gyerekes vagy és buta, hogy egyből támadsz, ahelyett, hogy elfogadnád más véleményét.
A "pökhendi" jelentéséért pedig nézz utána, mert összekevered az én kommentemet.
Továbbá elfogadom a véleményed, te is legyél képes elfogadni az enyém, de majd kinövöd.
Jó éjt!
A Fox stúdió a Covenant bemutatása előtt kitett egy olyan nyilatkozatot, hogy a Covenant egyáltalán nem teszi semmissé az AVP-filmeket. Illetve nagyon sokan félreértik David teremtésmitológiát. A könyv jobban utal arra, hogy ő csak hozzányúlt létező anyaghoz. Tehát nincs miről beszélni.
Egyébként nekem az AVP-vel semmilyen bajom nincs, de a Covenant egy gyalázat.
Hogy ezen a webhelyen mindenkit feleslegesen lepontoznak, az valami hihetetlen!
Mellesleg engem nem zavar. Az AvP története egyedül az AvP Cassic 2000 játékban fogott meg, valahogy nem köt le a két létforma együttléte, inkább egyedül kedvelem őket. Az evolúciós szinten erős és a technológiailag fejlett vadászok külön-külön nyerték el a tetszésem anno, és én onnantól kezdve ezen az állásponton vagyok. Ennyire sokat számít nálam az első benyomás, de hát na, most ez van! ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!