Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek az új Star Wars...

Szeretitek az új Star Wars filmeket?

Figyelt kérdés
Már szinte sorozatban gyártják őket, csomó reklám van róluk, hatalmas a rajongótábor elvileg, csomó star wars cuccot lehet kapni, én még is alig várom, hogy vége legyen, amikor nézzük. Szerintem nem történik bennük semmi. Ti szeretitek, vagy csak fel van kapva a sorozat?

2018. máj. 23. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Engem néha már zavar, hogy 3 éve szinte FOLYAMATOSAN Star Wars reklámokat látok MINDENHOL.

Ettől függetlenül maguk az új filmek nem rosszak, a Rogue One például nagyon jó lett, a 7. és a 8. részt sem mondanám rossznak, de igazából, ha nem 'Star Wars' filmek lennének, akkor biztos, hogy a kutyát sem érdekelnék, nem sok újdonságot, különleges tartalmat tápláltak beléjük.

2018. máj. 23. 09:24
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem rosszak. Tényleg nem. Ha el tudsz vonatkoztatni a régiektől. Én nem úgy tekintek rájuk mint a Star Wars univerzum része, hanem egy külön álló történet.
2018. máj. 23. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Én bírom őket. A hisztit, amit egyesekből kiváltanak, viszont marhára unom. A VII. szar, mert repetitív, a VIII. meg azért szar, mert nem az.
2018. máj. 23. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Én szeretem őket, és nem érdekel a hangos kisebbség akiket fizetnek azért hogy lehúzzanak valami ami jó. Szórakoztató, izgalmas, látványos, újszerű, kicsit nosztalgiázós de mégis merész: így lehetne jellemezni az új részeket. Jó sztori, izgalmas karakterek, fordulatok, gigászi látványvilág, jó csajok, az egyetlen ami nem tetszik az a néha erőltetett poénkodás, de őszintén, minden filmnek ennyi hibája legyen. Az új Solo filmre is kíváncsi leszek.
2018. máj. 23. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Én igen. Az előzménytrilógia kapcsán átélt csalódottságom után a VII. és VIII. epizód végre képes volt megközelíteni, ha el nem is érni, azt az élményt amit anno gyermekkoromban az eredeti trilógia nyújtott.

Tűkön ülve várom a IX. részt!

2018. máj. 24. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

A Rouge One nagyon tetszett, a 7 is elment nálam a látványa és a nosztalgia faktor miatt. A 8. rész már kevésbé, a túltolt PC, amit a néző képébe okád a film, az nagyon nem gyere be, a rengeteg fölösleges elemről nem is beszélve. Mondjuk a humora nekem bejött, pedig valaki a vasalós jelenettől kapott agyérgörcsöt.

Amúgy igen, mivel futószalagon jön már a SW, így nyilván a minőség nem lesz kiemelkedő, szerintem a RO-t elrontották, mert az valahogy túl jó lett a 3. trilógia eddigi részeihez képest. A Disney horror áron vette meg a SW-t, ezért érthető, hogy azt akarják, vissza jöjjön a pénzük, és hasznot is termeljen, ehhez pedig kell a mocsok nagy hype, és sajnos a tömegtermelés is. 1-2 kiemelkedően jó film nem fogja visszahozni az univerzum árát.

2018. máj. 24. 14:10
 7/12 Captain Logic ***** válasza:
34%
A VII nem tetszett, pont azért, amit a 3-as is írt, mert repetitív. A VIII nagyon tetszett, az RO jó volt, főleg a vége, de ez a Solo… Voltak benne jó kis utalások a többi részre, sőt Maul is szerepelt benne, ami nagyon tetszett, de annyira gyerekmese az egész… Nincs súlya az egésznek. A végén a nagy fordulat meg annyira kiszámítható, mintha egy 5 éves írta volna…
2018. máj. 24. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
A Rouge one tetszett, hozta nagyon a SW hangulatot, de a 7, 8 eléggé semmilyen lett.
2018. máj. 24. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Captain Logic, kösz a spoilert, rögtön az első napján a vetítésnek. Így jöjjön az ember a netre manapság. Eddig egy új Star Wars filmet sem sikerült megúsznom spoilerek nélkül (Han halála, a Zsiványok halála, Luke halála, sajnos mindet tudtam már a film megnézése előtt), de azért a premier napján szétspoilerezni valamit az még a mai világban is nagy teljesítmény. Én bűncselekménynek minősíteném mások élményének szándékos elbaltázását, de hát ez van. Magamra vessek, minek netezek.
2018. máj. 24. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Zsivány egyes tetszik, a 7-8 nem.
2018. máj. 25. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!