Star Wars-kérdés. Mit gondoltok, mi lesz Rey és Poe Dameron között? Van esély rá hogy összejöjjenek?
Milyen nem kevés kémia? Kb köze nincs egymáshoz a két szereplőnek, azon kívül hogy mindketten az Ellenállás oldalán harcolnak.
Elég csúnya baki lenne a rendezőtől, ha két teljes epizód alatt még csak nem is létező kapcsolatra akarna építeni a harmadikban egy romantikus szálat.
Nem tudom te hol éreztél kémiát köztük, de Kylo és Rey között van kémia. Meg Finn és Poe között is, de Rey és Poe között...
Alapvetően az 1. válaszolóval értek egyet. Miért is kéne, hogy Rey bárkivel is összejöjjön?
Kylo-val azért boronáljuk össze sokan, mert mégiscsak amolyan alfahím típus, oké hogy egy hisztigép, de akkor is a legsanszosabb.
Tuti, hogy nem jönnek össze. Ha Rey összejön egyáltalán valakivel az csakis Kylo lehet. Nyugi, eszem ágában sincs ezt kifejteni.
Én személy szerint, egyáltalán nem örülnék, ha a végén Poe-val jönne össze. 2 film alatt nem is találkoztak! Nincs semmi, amire építeni lehetne, egy köszönésen kívül. Ez lenne a főszereplő szerelmi szála? Na, ne már... Szerintem egy ilyen fordulattal, minden eddigit alulmúlnának. Már sokkal előbb kellett volna találkozniuk ahhoz, hogy a végén ne érződjön erőltettnek és légbőlkapottnak a kettejük kapcsolata.
Valamint igen, olvastam erről.
SPOILER
Azt ugye tudni kell, hogy a 9. részt forgatókönyvét újraírták. Ekkor tájt kérdezték Daisy Ridley-t (Rey), hogy van-e esély Poe+Rey-re. A színésznő azt felelte, hogy bár még nem olvasta az új forgatókönyvet, de az tuti, hogy Poe-val nem fog összejönni. Tehát úgy vélem, erről ennyit.
Lehet hogy lezbikus...
Viszont Poe és Fin? Fujj ne már...szerintem gáz lenne és nagy csalódás. Tuti nagy felháborodást keltene a nézők részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!