Mi a véleményetek az elveszett jelentés c. filmről?
Nincs benne megcsalás!
Az ipse üzleti úton van Tokyóban, a csaj a vőlegényét kíséri, aki ott fotósként dolgozik, aki csak a munkájának van. Mindkettő magányos, nincs kihez szólni ugye, főleg, hogy a nyelvet sem beszélik. Találkoznak, jól érzik magukat együtt, jönnek-mennek Tokyóban, de nem fekszenek le. A végén az ipse hazamegy, a csaj marad és várja a jó csodát, hogy a vőlegénye a munka mellett vele is foglalkozzon.
Marha régen láttam, de nekem nagyon tetszett.
miért, a csókolózást minek nevezed?
plusz a pasi egy ágyban fekszik vele, és a lábát taperolja.
plusz a sok érzelmi szál, lelkizések, romantikus együtt bóklászások.
szerintem ez érzelmi megcsalás.
azoknak szól a kérdés, akik látták.
ennyike.
3as vagyok. Kérdező, nem tudom te melyik feldolgozásáról beszélsz, de én nem emlékszem, hogy csókolóznak benne, meg tapizzák egymást. Igaz, hogy szövődik köztük valami érdeklődés a másik iránt, de semmi több nem történik, nem bontakozik ki.
De ha már tudod, hogy csókolóznak, meg tapizzák egymást, és szerinted az megcsalás, meg az emberek 99,9%-a szerint is az, akkor miért kérdezed meg?
De akkor legyen, igen a csók is megcsalás, meg a tapizás is. Egyesek szerint az is megcsalás, ha csak másra gondolsz az ágyban kefélés közben.
Elég vicces, hogy rossz kategóriába írod a kérdést, majd kikéred, hogy nem filmrovat.
Akkor bocsi, hogy válaszolni akartam.
A címét teljesen félreértettem.
Az eredeti Lost in translation volt....
Nekem nem tetszett így nem emlékszem volt e megcsalás, mert nem hagyott nyomot... Szerintem elveszett a film jelentése, míg megcsinálták.
Pedig Murray-t szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!