Bosszúállók 3: mi történt Lokival?
Figyelt kérdés
A hét elején megnéztem a filmet, és hát enyhén lesokkolt Loki halála. Utánanéztem és valakik szerint tényleg meghalt, valakik szerint csak hologram volt, valakik szerint visszahozzák a 4.részben a többiekkel együtt. Van valakinek biztos információja ezzel kapcsolatban?2018. máj. 2. 16:11
32/39 A kérdező kommentje:
Legyen igazad! :D
2018. máj. 19. 09:17
33/39 rohamcsiga85 válasza:
Szerintem nem halt meg Loki és ki is fejtem miért. Loki eredetileg nem Asgardi és nem is úgy néz ki! Egy bűbájjal fedi el valódi kinézetét, hogy Asgardinak tűnjön. Amikor Tanos megöli, Lokinak nem változik vissza a bőre színe kékre. Szerintem ez elég gyanús! .... szerintetek?
34/39 anonim válasza:
Ezzel egyet értek... De nem tudom.. erről sok elmélet van elvileg a színész már tudta 4 éve..(bár az is lehet, hogy azt is, hogy meginnt ujra éled😉) ha igaz az időutazós elmélet akkor sem biztos, hogy visszahozzák mert kockázati tényező is lehet a későbbiek folyamán. A bosszuállók 4 szereplőlistáján rajta van.. (persze ez lehet visszaemlékezés is) de szerintem legálábbis remélem feléled.. meginnt😅
35/39 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is olvastam, hogy jégóriássà kellett volna változnia, mint a Thor2ben, úgyhogy nagyon remélem, hogy visszahozzák. Már azért is mert elvileg lesz Thor 4, de hát az Loki nélkül nem lehet jó. Valahol olvastam viszont, hogy lehet az arról szól majd, hogy Thor megpróbálja visszahozni.
Szóval remélem.
2018. szept. 5. 06:41
36/39 anonim válasza:
Loki valószínűleg meghalt, azelőtt ölelte meg Thor-t is a Ragnörökben. Nem menekülhetett volna messzire Loki a hajórol + 5 év eltelt az end game-ig.
37/39 anonim válasza:
Úristen ha feltűnne a Thor4-ben!Báárcsak.
38/39 anonim válasza:
#37 Nem nagyon látok rá esélyt, de ettől lehet, hogy benne lesz emlékként vagy későbbi időutazásos részeknél, ha lesz róla megint szó.
39/39 A kérdező kommentje:
Nekem már az is elég, hogy lesz róla sorozat! :D De nagyon örülnék, ha a Thor 4ben is szerepelne kicsit bár erre tényleg nem látok sok esélyt 😔
2021. ápr. 11. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!