Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bosszúállók 3: mi történt...

Bosszúállók 3: mi történt Lokival?

Figyelt kérdés
A hét elején megnéztem a filmet, és hát enyhén lesokkolt Loki halála. Utánanéztem és valakik szerint tényleg meghalt, valakik szerint csak hologram volt, valakik szerint visszahozzák a 4.részben a többiekkel együtt. Van valakinek biztos információja ezzel kapcsolatban?

2018. máj. 2. 16:11
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha a képregényt nézed akkor is, és amúgy is tuti hogy visszahozzák...
2018. máj. 2. 16:19
 2/39 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy igazad van, mert ezzel a húzásukkal nem egy szívet törtek össze. (Köztük az enyémet is).
2018. máj. 2. 16:44
 3/39 rodinia ***** válasza:
100%
Hasonlóképp voltam én is. Legizgalmasabb karakter, a többi mind fekete vagy fehér. Nála sosem lehetett tudni mikor mit csinál. Méltatlannakéreztem a halálát, és sok kérdést felvetett bennem. Heimdal miért várt az utolsó pillanatig, miért nem idézte meg már hamarabb a szivárványhidat. Heimdal felesküdött a királyra, mégis miért Hulkot küldte a Földre. Lokinál agyafúrtabb nincs a Marvel univerzumban, mégis egy kiskéssel támad neki Thanosnak? Miért jön elő a rejtekéből? Miért van az hogy Thor eléggé meg van gyötörve Lokin alik van sérülés. Thanos tudta hogy Loki minden cselekedetét Thor iránti féltékeny dühe irányította, hiszen azért is szövetkezett vele Loki, mégis úgy gondolta, hogy Thor kínzásával Lokit ráveszi a Kocka átadására? Ha megnézed az elsőként megjelent plakátokat Loki Thorral egyenrangúként van feltüntetve, aztán új plakát jelent meg, ahol Tom Hiddleston már csak a futottak még kategóriában látható, miközben a promóció alatt mindenhol feltűnik, szinte nincs olyan riport, show ahol ne lenne ott. Nem tudom mi volt ezzel a cél, mi van a háttérben, lejárt a szerződése, összekülönbözött valakivel? Nem tudom. De ha figyelmesen megnézed azt a jelenetet amikor Thanos a Gyűjtőhöz megy vki áll Gamorra mögött jobbra az árnyékban. Köpenyes, vékony alak, sötét jajjal, magas homlokkal. Ki lehet az? Majd kiderül egy év múlva. Ha Loki nem tér vissza, csak kameo szerepben, a Nee Yorki csata utáni jelenetben, akkor marvelnél nem figyelnek a rajongókra, hiszen tudomásom szerint Lokinak komoly rajaongótábora van.
2018. máj. 3. 21:22
 4/39 A kérdező kommentje:
Én is ugyanígy gondolom. Loki karaktere az egyetlen, ami izgalmas és szórakoztató, váratlan stb. Ráadásul ez a halál abszolút nem méltó Lokihoz. Nem akarom elhinni, hogy azt hitte, egy tőrrel legyőzheti Thanost. Ez egyáltalán nem Lokis lépés volt, kivéve, ha ez csak egy trükk volt, ebben bízok. Meg a Marvel szempontjából sem logikus pont a legkedveltebb, legnagyobn rajongó táborral rendelkező karaktert megölni. Meg számomra ez a mondata reménytkeltő: "Ne aggódj testvér,eljön még a mi időnk." Meg azt olvastam valahol, hogy Tom Hiddleston az instagramján azt írta, hogy ne aggódjunk, mert Loki a megtévesztés és a csínytevés istene.
2018. máj. 4. 15:50
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Azt olvastam, hogy eredetileg a Dark World végén tényleg megölték Lokit, a színészek is ebben a tudatban forgatták le, csak a próbavetítés (vagy minek nevezik ezt) során a nézői reakció az volt, hogy 'áh, úgysem halt meg, így nem lehet...' ezért visszahozták.

Amúgy, régebben úgy láttam, hogy Tom H. 5 filmre szerződött... De ha a Dark World-öt is át tudták írni nézői nyomásra, gondolom, ez is változhat.

Én szeretném, hogy visszahozzák, és amilyen gyorsan és bénán megölték (ennél azért trükkösebb szokott lenni), meg is van a lehetőségük.

Szerintem az egész azon múlik, hogy a színész vállal-e még egy részt.

(Bocs, most olvasom, hogy biztos infót kértél. Az sajnos nincs.)

:D

2018. máj. 6. 21:58
 6/39 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízok, mert Lokinak hatalmas a rajongótábora. De egyébként én úgy hallottam, hogy 6 filmre szerződött, nem? Nagyon remélem, hogy visszahozzák. Semmi baj, sajnos tudom, hogy senki se tud még semmi biztosat ezzel kapcsolatban, de nekem az is elég, hogy több esély van arra, hogy visszajön, (legalábbis ha a béna halálát nézzük, hiszen Lokiról van szó).
2018. máj. 7. 07:29
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem visszahozzák már csak azért is, mert gyanúsan gyors volt a halála, és Tom Hiddleston is nyugtatás képpen üzent a rajongóknak, hogy minden rendben van Lokival. (bár ezt sokféleképp érthette) Meg szerintem túl fontos és népszerű karakter ahhoz, hogy ilyen könnyen megszabaduljanak tőle. Továbbá a képregényben is feléled.És igen 6 filmre van szerződése Tomnak szóval ebben valahogy tuti benne lesz. Amúgy az egyik válaszoló említette, hogy a Gyűjtőnél valaaki áll Gamora mögött. Nos ebben lehet valami. meg szerintem a film végén. amikor Thanos azon a furcsa narancssárga helyen találkozik a kis Gamorával ott sincs egyedül. Amikor Thanos arra a furcsa épületre néz és látja a kis Gamora árnyékát akkor úgy tűnik mintha tök messze állna attól a kis építménytől, viszont amikor Thanos közelebb megy észrevehetjük, hogy Gamora az oszlopok mellett áll plusz hátat fordít Thanosnak. lehet, hogy valakit néz. De ez csak az én elméletem. Lehet, hogy nincs sok értelme mindenesetre érdemes ezt megfigyelni.
2018. máj. 7. 08:11
 8/39 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy igazad van! Én is hasonlóan gondolom.
2018. máj. 7. 19:55
 9/39 anonim ***** válasza:

Sajnos sok jo kari halt meg...

A vegen amit csinalt thanos.. ha starlord nem cseszi el sikerult volna nekik leverniuk.

Wanda.. spiderman. Dr strange...

Szerintetek visszajonnek a negyben?

2018. máj. 8. 11:41
 10/39 anonim ***** válasza:
Ja meg mantis
2018. máj. 8. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!