Bosszúállók 3: mi történt Lokival?
Igen de az lehet elobb tortenik mint a bosszualok 3
De a 4 be hogy oldjak majd meg.
Egy csomó helyen látom, hogy azt nyilatkozták (Russo brothers), hogy Loki tényleg meghalt, nem jön vissza már egy filmben sem. Úgy fogalmaztak Tom Hiddlestonnal kapcsolatban, hogy 'too old', de nem tudom, hogy ezt a biológiára értik, vagy arra, hogy túl régen fut a karakter (szerintük). Minden esetre, hogy egy háromperces cameoban ülték meg, ráadásul a film elején, amikor annyira vagy átszellemülve, hogy még a popcornod is akkor rakod az öledbe... ez marhára nem volt méltó ehhez a karakterhez.
(Amúgy, el tudnám még nézni háromszáz filmben, miatta szerettem meg a marvelt.)
Biztos infót én sem tudok de összegyűjtöttem az érveket.
Túlélte:
¤ Ő annál rafináltabb, hogy a tőle kb. Másfél méterrel magasabb Thanosnak csak úgy egy "kis késsel" nekiszaladjon
¤ mivel Lokinak hatalmas rajongó tábora van a MARVELnek nem érné meg gazdaságilag vagyis a nézetség biztosan csökenne
¤ Ezt posztolta Tom Hiddleston az instagramra: Loki a megtévesztés és a csínytevés istene
¤ Heimdall halála sokkal hihetőbb és megrázóbb volt míg Loki csak piff-puff és már halott is
¤ ő olyan túlélő típus
¤ a filmadatlapon Thor mellett szerepel és a szereplők közt is megtalálható
Nem élte túl:
# 2x is említették egyszer Thanos egyszer pedig maga Thor, hogy most már nem jön vissza (persze ennek is megvan az ellenkezője, hogy ezt csak azért mondták, hogy eltereljék róla a gyanút)
# elég sokan haltak meg és ha mindenkit visszahoznának annak úgy nem lenne túl sok értelme
# a rendezők folyton azt mondogatják a halálesetek valósak voltak... (persze ez lehet sima megtévesztés és az, hogy olyan szereptőket mint pl. dr. Srange vagy pókember ne hoznák vissza azt kétlem)
# lehet, hogy Lokinak eddig kelletteljutnia, hogy feláldozza magát a testvéréért...
Személyes véleményem: nekem nagyon hiányozna.. a kedvenc Marvel karakterem szóval abban a teóriákban reménykedek amellyekben Loki életben marad. Biztos választ (a jelenleg eléggé titkolózós Marvelnek köszönhetően) csak jövő májiusban tudhatjuk.
méllyen eggyetértek abban , hogy nem volt méltó befejezés ez a vég Loki számára. De nem a logikáját sem az egésznek. Thanost nem érdekelte se Loki se Thor miután megszerezte a követ, nem akarta megölni őket . Akkor Loki miért hívta fel magár a figyelmet...simán elrejtőzhetett volna. Nem kellet Thor védelmére sem kellnie, hisz nem is töröttek vele. Nem értem miért nyomatja ezt mindenki..Vagy én emlékszem rosszul?
Miután Loki eldobta a Teseraktot , Thanos felvette a földről szétzuzta , majd egyszercsak Loki odalép hozzá. Tökre nem volt értelme.
Tuira benne lesz a kövi filmben, kérdés, hogy csak múltbéli szereplésel csak vagy visszatér 3x-ra is a halálból..valami világmgmentő cselekedettel legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!