Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vikingek jó sorozat?

A Vikingek jó sorozat?

Figyelt kérdés

Az első évad 8 részét láttam,de nem nagyon fogott meg,mármint nem szoktam beletekerni,hanem rendesen megnéztem,de valahogy laposnak tűnik,a csatajelenet sem volt valami nagy durranás.

Mert anno a Trónok harca is nagyon laposnak tűnt,de az első évad után az ötödik évadig nagyon megszerettem.

Érdemes még egyszer nekifutni? Későbbi részekben jobb lesz?

2018. ápr. 17. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Sokaknak azért tetszik, mert látens homokosok, aztán tetszik nekik a sok szakállas férfiállat.
2018. ápr. 17. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1. Ez hülyeség. Én pl. meleg vagyok és a szakállas, szőrös férfiak jönnek be, mégsem szeretem/nézem a Vikingeket.
2018. ápr. 17. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyon jó (lány vagyok, de a nagy, szőrös férfiak mégsem a zsánerem, nem ezért nézem)

Ugye van valóság alapja, de azt elszokta ferdíteni, viszont amit nem, azt nagyon jól visszaadja.

Iszonyat jó szereplők vannak benne, és az ember (én esetemben legalábbis) egy idő után belekerül és érdekelni kezdi.

Szerintem, ha bejött a Trónok Harca, ezt is érdemes újra megpróbálnod. ;)

2018. ápr. 17. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
azt lehet tudni esetleg h melyik változatot kell választani, h legyen benne meztelenség is mert vmelyik EU vagy USA változatban nem mutatnak annyit?
2018. ápr. 17. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Én az első évadot is kedveltem, de aztán nagyon beindult a sorozat és megimádtam, az utolsó évad utolsó pár része viszont olyan hulladék lett, hogy annál még egy amatőr is jobbat rendezne, mind képi világra mind történésekre értem.

Ettől eltekintve nekem egyik kedvenc sorozatom lenne, de sajnos túl emberiek benne a karakterek. Nincs benne "jó" vagy "rossz" ember, mindenki egy ganéj, aki néha szimpatikus néha meg nem bánnám ha végleg kiírnák.

Szerintem megéri legalább a 2. évad feléig nézni, ott kb. már jelentkezik, hogy mire számíthatsz a sorozattól, ha az sem tetszik, akkor mondj le róla. :D

2018. ápr. 17. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Én ledaráltam még decemberben az első 4 évadot egyben, elment, de nem voltam tőle elájulva. Az 5. évadot és a továbbiakat már nem fogom megnézni. Egyszerűen nem érdekel...

Sok helyen olvastam, hogy aki szereti a Trónok harcát, annak érdemes megnézni a Vikingeket is, hát mit mondjak? A Trónok harca eszméletlen jó, már az első résszel megfogott, izgalmas, fordulatos, több kedvenc szereplőm is van. Ehhez képest a Vikingek számomra unalmas volt, egy karaktert sem tudtam megkedvelni 4 szezon alatt. Szóval nekem nagyon nem jött be, ezért kukáztam.

2018. ápr. 18. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!