Mi a véleményetek a Testről lélelkről c. filmről?
Nem közönség film, hanem művész film. Innentől egyértelmű, hogy nem fog tetszeni sok embernek, csak egy szűkebb rétegnek.
Ami nagyon nem tetszik, hogy a film poénját lelövik már a bemutató szövegénél - ami hiba. De nem írják le a háttér történetet, ami nincs meg a filmen, hogy az egyik aspergeres, és ez is hiba.
Nekem tetszett. Ismerek asbergereseket és pont úgy viselkednek, beszélnek, mint a főszereplő. Hibátlanul játszotta. A párhuzam és a betanított szarvasok tetszettek.
A cselekménynek nem hiánya, hogy lassan alakul ki, hiszen az érzések, a lelki küzdelmeké a "fő szerep", nem a cselekményeké. A testi fogyatékosság és a lelki fogyatékosság hogy tud tudat alatt azonosulni egymással - ez a motívum szépen ki van dogozva. Olyan képi elemekkel dolgozik, amit igazán csak művészi érzékkel lehet élvezni, mert figyelni kell rá, és keresni a motívumokat, nem csak élvezni, hogy ömlik a kép az arcunkba.
Teljesen megértem, ha valakinek nem tetszik. Ez ilyen. A színésznőnek egyik legjobban eljátszott szerepe. A Katonában ennél gyengébben játszik sajnos :(
Nem rossz film, bár csatlakozok az előző felhasználóhoz, tehát nem egy akciófilm. Az persze más kérdés, hogy lassan bontakozik ki az egész, amivel nincs baj.
Igazából vegyes érzelmeim voltak a filmmel kapcsolatban, azt hiszem 30 perc után gondolkoztam el rajta, hogy inkább kikapcsolom. Aztán végignéztem. Nem került fel a kedvenceim közé. Szeretem a művészfilmeket, de ez nem jött be. Persze ez a magánvéleményem, de mint tudjuk meg kell nézni a filmet, és majd kiderül, hogy tetszik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!