Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe?...

Mi ennek a filmnek a címe? Lentleirtam a paramétereket!

Figyelt kérdés
Múlt évben láttam vmikor egy filmelözetest a mosziban de már nem tudom mi volt a film címe. az elözetes arrol szolt hogy volt egy kis srác, és egy sziklában, vagy sziklába véssett eröditményben volt és irányitotta a szelet. körülötte tele volt minden gyertyákkal. és jöttek csatahajók, ha jol emlékszem a kis srácot akarták elfogni vagy elrabolni. remélem tud vki segiteni! elöre is köszi!
2010. jún. 11. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:

hát nekem ez jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=7YgaVe19zs8

Az utolsó léghajlító a címe.

2010. jún. 11. 10:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez az Ez az:) köszönöm szépen
2010. jún. 11. 10:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez egy sorozat amugy? torrenten csak ugy találtam h részenként.
2010. jún. 11. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem, illetve de:)

Ez egy mese egyébként, az eredeti címe, AVATAR, de mivel ugyanabban az évben jött ki mint a kék AVATAR ezért kénytelenek voltak megváltoztatni a címet:)

Meseként AVATAR, the last airbender címen találod meg, amúgy azthiszem a tv2 is adja vagy adta egy időben(vagy a retek klub?:O), szóval nagyon jó, izgalmas:)

A mozi, az csak mozi,nem sorozat:)Aang-ról szól,aki léghajlító és ő lett volna az avatar aki a 4 elemet tudja használni(4 elem van,az alapok,azokat manipulálják ezek az emberkék)...aztán ő megfutamodott,majd jégbefagyott és nem is tudom hány év után szabadult ki...a lényeg,hogy most megy avataroskodni:)

Nagyon jó,nézd meg:)))

2010. jún. 11. 10:42
 5/8 A kérdező kommentje:
13giga sorozatot már szedek, de akkor ebböl meg találok vhol elvileg egy filmet is ugy? melyikkel kezdjem? sorozat vagy a film?
2010. jún. 11. 10:53
 6/8 A kérdező kommentje:
most nézem h ez rajzfilm amit elkezdtem szedni. szoval a film sehol:S
2010. jún. 11. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ne zavarjon, hpgy július végén kezdik játszani a mozik...

2010. jún. 11. 11:37
 8/8 A kérdező kommentje:
ohh thx, pedig már lassan 1 éve h láttam az elözetest a moziban...
2010. jún. 11. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!