Vannak itt Supernatural/Odaát rajongók?
14. Evad? Nemar:( ez nagyon rossz hir...
Sajnalom:(
Naná. :) Ha a cosplayre gondolsz, akkor nem, de imádom a sorozatot! <3
Olvasgattam a hozzászólásokat:Nos, a sorozat addig fog tartani, amíg a fiúk (Jensen, Jared) nem unják meg. Ez a 300. epizódnál befejezik többször felrepült, de csak kacsa! Már csak amiatt, mert az pont a 14. évad közepe felé esne, és félbe nem hagynák. Mish mondta, hogy legyen 666. rész... :D Én szeretem, szóval felőlem lehet több is. :D ...és igaz: hivatalos, hogy lesz 14. évad. :)
Hát egyenlőre annyi biztos, amennyit az előttem szóló is írt: a 14. évad hivatalos, és 20 epizód lesz.
Általában a folytatások minden év márciusa körül kerülnek szóba, és május-júniusban erősítik meg. Addig, amíg Jensen és Jared nem unják meg a sorozatot, addig folytatódni fog.
Jensen eléggé elkötelezett a fandom felé, mert más szerepeket is visszamondott, plusz Ő a fő sztár, aki a legtöbbet keresi is a sorozattal, de nála nem ez a legfőbb szempont, hanem a(z) SPN Family a fontos, és efelé (főleg) elkötelezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!