Ki a kedvenc szereplőtök az Odaátból?
Esetleg írhattok véleményt külön-külön a főbb szereplőkről ^-^ Nekem személy szerint Cas, Dean es Sam a kedvencem ^-^
Bármi, ami eszetekbe jut, itt leírhajtátok/megvitathatjuk. :) Esetleg leirhatjatok a véleményeteket arról, hogy shippelik Cast es Deant, ilyesmik, mondom: ami csak eszetekbe jut.
Ha bárki szeretne külön beszélgetni a sorozatról, szívesen fogadok privát üzenetet is :)
Nekem Crowley a kedvencem, bár még csak a 11. évad 13. részénél járok. Azért bírom, mert gonosz, erős és mégis állja a szavát, pedig nem szorulna rá. Meg néha vicces is.És együttműködik a fiúkkal és van egy gyengéd oldala is. Rowena meg nagyon idegesítő, ahogy taktikázik és megbízhatatlan, de azért blokkolnám.
Castielnek meg jól áll az esetlen emberi angyal szerep.
Charlie-t is bírtam, mert vagány csaj, de nem akarok spoilerezni annak aki még nem tart itt a sorozatban.
Metatron jelleme is idegesítő szerintem, de jól játssza a szerepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!