Nektek ki a kedvenc karakteretek a Trónok Harcából? Van aki még nagyon szereti Daeneryst? Szerintetek ő kivel illett jobban össze Khal Drogóval vagy Daario Naharissal? Van olyan karakter akit szívesen visszahoznátok? Esetleg akit holtan látnátok?
Kedvenc karakter: Bronn :D
Daario Naharis
Visszahozni: Oberyn Martellt!
Holtan látni: Gregor Clegane
Kedvenc karakterem Daenerys, Arya és Jaime.
Szerintem egyikükkel sem illett össze.
Akit visszahoznék az Oberyn, Ygritte és Jojen.
Akit holtan látnék az Euron és a hegy. Mondanám Cerseit is, mivel utálom, de nagyon feldobja a sorozatot. :D
Kedvenceim: Tyrion, Jaime, Bronn és a Véreb
Drogót jobban bírtam, nem volt műmájer papucs.
Petyr karaktere olyan befejezetlenek tűnt, szívesebben láttam volna jobban kibontakozni.
Akiket holtan lánték azok: Daenerys, Samwell Tarly, Bran
Kedvencem: Tyrion
A legjobb színésznőnek Cersei-t játszó színészt jelölném, nagyon hiteles az alakítása, az utolsó részben komolyan elhitette az emberrel hogy segít az élőholtak ellen.
Visszahozni: szívem szerint egyiket sem hoznám vissza szerintem nem jó ez a sorozatnak.
Holtan látni: Sansa, Kisujj halálával teljesen felesleges karakterré vált. Rajta kívül pedig talán Theon-t törölném ki
1.Van.Tyrion.(Mármint nem a sorozat által ledegradált)
2.Biztos van,én nem bírom
3.Semelyikkel.
4.Van. Ned Stark
5.Van. Daenerys
Kedvenc: Jaime
Kivel illett össze: Nem tudom, szerintem olyan nagyon egyikkel sem. Dany túl individualista/karrierista karakter, nem igazán passzol hozzá a szerelmi szál.
Kit hoznék vissza: Catelyn-t, mivel egész életében utálta Jont, így kíváncsi lennék a reakciójára most, hogy tudjuk az igazat.
Kit látnék holtan: Jorah-t. Teljesen totálisan funkciótlan a karaktere, kb addig volt értelme az ő létének, míg Dany "fel nem nőtt", mikor száműzték még az is érdekes volt, azóta viszont látványosan nem tudnak vele mit kezdeni. Egy önfeláldozó halál viszont szép lezárása lenne az ő történetének.
Kedvenceim: Tyrion, Arya és a Véreb.
Daeneryst is szeretem, bár Meereen-ben elég unalmas volt a története.
Nem illett össze egyikkel sem.
A legtöbb karakter nem hiányzik, akiket szerettem azok Ned és Oberyn, valamint Olenna Tyrell és Margaery.
Meghalhatna, mert utálom: Cersei, a Hegy, Cersei talpnyaló Segítője (nem tudom a nevét).
Meghalhatna, mert teljesen fölösleges karakter: Jorah, Theon, Missandei, Samwell, Gilly, Szürke Féreg.
Kedvenceim: Bronn, Davos, Arya, Oberyn
Akivel összehoznám Daeneryst: Ramsey, Ramsey kutyái, a hegy
Visszahoznám: Ygritte, Oberyn, Drogó, Kisujj, Ned, Rob, Margaery, olena
Holtan látnám: Daenerys, Jon, Sansa, Tyrion, Jorah, Missandei, Gilly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!