"The Walking Dead" rajongók! Elmagyaráznátok mi történt Hershel lábával a 4-ik évadban?
Figyelt kérdés
A harmadikban elvileg le kellett amputálni így mankóval közlekedett,a negyedikben viszont 2 lábon járkál,mintha mi sem történt volna?!Ez valami alkotói hiba?Mert nem hiszem hogy lábprotézist kapott volna,vagy csak én voltam figyelmetlen??A legviccesebb az,hogy a 2-3 epizódig le se esett a baki,majd később vettem észre.
Ez most nagyon idegesít engem. :/
2018. márc. 17. 14:35
1/4 anonim válasza:
De bizony, kapott műlábat:
2/4 A kérdező kommentje:
Lol,ezt nem vettem észre korábban.Köszi az választ.
2018. márc. 18. 00:20
3/4 anonim válasza:
A börtönben megharapta egy járkáló ezért le kellett vágni hogy túlélje
4/4 A kérdező kommentje:
Kis helyesbítés:az egy lurker volt,ami leharapta Hershel lábát.A lurker az egy olyan walker(más nevén roamer),amelyik halottnak/mozdulatlannak tetteti magát,ám ember közeledésekor támad.
2018. márc. 26. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!