Riverdale rajongók akik minden epizódra alaposan odafigyelnek! Nem értek egy dolgot?
Szóval Cherylel kapcsolatban mindenki azt mondja, hogy ő biszexuális. Az oldalakon is a karakteréhez odaírják, hogy biszexuális. De ezt honnan vették? Melyik epizódban van erről szó mert én már láttam az összes részt de nem vettem észre.
És ezt azelőtt is mondták már mielőtt Cheryl ilyen jóban lett volna Tonival.És néhány oldalon még azt is írják, hogy "jajj de jó mert mindenki erre várt, hogy Cheryl összejöjjön Tonival mert már egy ideje tudni, hogy Cheryl biszexuális és mindenki erre várt, hogy ez a szál a sorozatban mégjobban kibontakozzon"
De nem értem mért gondolja mindenki azt, hogy Cheryl biszex. Erre eddig miből lehetett következtetni?
Cheryl be is vallja Toninak, mikor arról mesél, hogy mennyire szeretett egy lányt, de az anyja rajtakapta őket egy ágyban, és ebből nagy balhé lett.
Persze csak barátként említi, de egyértelműen több volt köztük.
Ez volt a legegyértelműbb utalás, ezelőtt csak a testbeszédéből lehetett rá következtetni.
Nem tudom, nekem csak jó a"gay-dar"-om. 😁
Én azóta shippelem Tonival mielőtt egy szót szóltak volna egymáshoz, szóval most nagyon izgatott vagyok a kapcsolatukkal kapcsolatban. 😀
Amúgy szerintem azért lehetett erre következetni, mert a Tonit játszó színésznő mondta, hogy Tonival kapcsolatban fontos, hogy biszexuális, a Cheryl-t játszó színésznő pedig a világért sem akarta elárulni, hogy ki lesz Cheryl szerelme az új évadban.
Utolsó, igen én is nagyon izgatott vagyok a kapcsolatukkal kapcsolatban. Szerintem Toni jó hatással van Cherylre. És illenek egymáshoz. Kiegészítik egymást. Tehát nagyon várom már, hogy mi lesz velük!!
Jelenleg a Riverdaleben nem is nagyon érdekel más csak ők! Csak rájuk vagyok kiváncsi jelenleg! *_*
(És az is tök jó, hogy a valóságban legjobb barátnők! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!