Tudnátok hasonló sorozatokat ajánlani? Többi lent
Figyelt kérdés
Végignéztem már a Stranger Thingst, a Riverdale-t, a Skamot, a Shamelesst is elkezdtem, az End of the fxxxing world-öt pedig csak a 4.részig találtam magyar felirattal. Valami ilyesmire gondolok:)2018. febr. 3. 15:14
3/14 anonim válasza:
Elcserélt lányok, Izobie, Originals, Vikingek, the 100, The good doctor, a búra alatt, A visszajárók.
8/14 anonim válasza:
Vampirnaplok,once upon a time esetleg de a vampirnaploook uhh...meg az elit elitjerol szolo gossip girl💘💘💘feltetlen vmprnplkat es gg.-t tenyleg nagyon jok es egyiken sem erezni h 2010korul van foleg gg-n olyan ruhakk es chuck bass a szerelmem
9/14 anonim válasza:
Pretty Little Liars- a legjobb!!!!!!!
10/14 anonim válasza:
Shadowhunters, The 100, 13 Reasons Why, The vampire diaries, Supernatural, Teen Wolf, Pretty Little Liars, bármelyik Netflix Originals
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!