Szerintem azért végül megérdemelné Rubi a boldogságot, nem?
Nem,mert gonosz,majd meglátod milyen disznóul megy ágyba Lucioval Hector halála után.Undorító.
Ennek a sorozatnak ez a lényege,hogy a főszereplő a gonosz, de Fernanda által úgy is bosszút áll, majd meglátod te is. És így jó a vége, Fernanda lesz Rubi2.
hát,jó lehet ha még tesz valamit, de per-pillanat tényleg mintha javulna.
azt tudom fernandát használja majd fel.de folytatása is lesz?
nincs folytatása pedig tökre ugy ér véget mintha lenne majd :/ de hát 2004es sorozat szal már kellett volna folytatniuk rég.. szalugyse lesz
Am sztem Rubi nem érdemli meg hogy ezt csinálták vele :S én ugy sajnálom szegénykét :((( hülye egy véget csináltak neki .. az lett volna jó inkább ha összejön alehandróval és boldogan élnek vagy mit tom én de nem igy !!!!
Ha Barbara M. elvállalta volna lett volna 2. évad, ezért is ez a befejezése.
A lábát pedig azért vágják le,mert Maribelt örökké megalázta,hogy a kis kripli.
És figyeljétek csak meg:a tegnapi részben Lolának is úgy beszélt a gyerekéről,mint arról a fegyverről,amivel pénzt szerezhet,és a szálloda részvényeit is meg akarja tartani.
Nem változik ő meg,csak hazug és gonosz marad.
szerintem meg.
nagyon gonosz lesz még sokáig.
hectort is tönkre tette aleandróval meg szorakozott nagyon is megérdemli sőt megis kellene halnia
fernanda = Rubi2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!