Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintem azért végül megérdem...

Szerintem azért végül megérdemelné Rubi a boldogságot, nem?

Figyelt kérdés
nagyon rosz a vége, ilyen még nem is volt sorozatban.
2010. jún. 10. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem,mert gonosz,majd meglátod milyen disznóul megy ágyba Lucioval Hector halála után.Undorító.

Ennek a sorozatnak ez a lényege,hogy a főszereplő a gonosz, de Fernanda által úgy is bosszút áll, majd meglátod te is. És így jó a vége, Fernanda lesz Rubi2.

2010. jún. 10. 11:24
 2/5 A kérdező kommentje:

hát,jó lehet ha még tesz valamit, de per-pillanat tényleg mintha javulna.

azt tudom fernandát használja majd fel.de folytatása is lesz?

2010. jún. 10. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:

nincs folytatása pedig tökre ugy ér véget mintha lenne majd :/ de hát 2004es sorozat szal már kellett volna folytatniuk rég.. szalugyse lesz

Am sztem Rubi nem érdemli meg hogy ezt csinálták vele :S én ugy sajnálom szegénykét :((( hülye egy véget csináltak neki .. az lett volna jó inkább ha összejön alehandróval és boldogan élnek vagy mit tom én de nem igy !!!!

2010. jún. 10. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha Barbara M. elvállalta volna lett volna 2. évad, ezért is ez a befejezése.

A lábát pedig azért vágják le,mert Maribelt örökké megalázta,hogy a kis kripli.

És figyeljétek csak meg:a tegnapi részben Lolának is úgy beszélt a gyerekéről,mint arról a fegyverről,amivel pénzt szerezhet,és a szálloda részvényeit is meg akarja tartani.

Nem változik ő meg,csak hazug és gonosz marad.

2010. jún. 11. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem meg.

nagyon gonosz lesz még sokáig.

hectort is tönkre tette aleandróval meg szorakozott nagyon is megérdemli sőt megis kellene halnia

fernanda = Rubi2

2010. jún. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!