Jó filmek, amik nem szerepelnek az Imdb top 250-ben, de szerintetek megérdemelné?
Ha nem szeretnétek végignézni a listát, akkor írjátok be a véleményetek szerint jó filmeket és ha 8 pont alatt áll, akkor biztosan nincs benne a listában. :)
A lista:
Igazáéból azért kéne, mert szinte az összeset láttam a listából, és nem tudok több jó filmet...
Ez annyira más..azért mert más szerint nem jó egy film attól még neked vagy másnak tetszhet... És amit más felpontoz az lehet hogy pl neked nem fog tetszeni..nem értem ennek mi értelme van?
Megnézek a filmet miről szól, tetszik megnézem aztán ha nem jó kikapcsolom közbe és kész...
Nem értelek.
Hogy jön ez ide? :) Én sem a lista alapján döntöm el, hogy jó-e az adott film avagy sem. Tudom, hogy ez szubjektív, nekem meg is vannak a kedvenceim, csak szeretném megnézni a többiekét is, hátha azok is tetszenének.
Remélem érted...
Én is szembesültem ezzela problémával és aztán rászoktam arra, hogy ha valami filmet szeretnék nézni amit még nem láttam akkor kiválasztom valamelyik kedvenc színészemet mondjuk jelen esetben legyen
Al Pacino: [link]
A rövid leírás és a fontosabb filmjeinek plakátjai alatt jön egy olyan rubrika, hogy "Filmography" ami mellett van egy választási opció, hogy " Show by:" Ott pedig kiválasztod a "Ratings" opciót és kilistázza neked sorrendben az összes filmet amiben színész(Actor), mellékszereplő(self), producer, rendező(director) volt és ott már szemezgethetsz a jó filmek között
Na hát szerintem a Titanic az abszolút az aminél felháborító hogy még a lista végére se fért fel.
De hát ezen biztos kiakad most majd mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!