Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok, Snoke vezér...

Mit gondoltok, Snoke vezér visszafog térni a Star Wars 9-be és ott megtudjuk majd, hogy ki ő valójában?

Figyelt kérdés

2018. márc. 9. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Mault nem keverném ide. Ő csak A TCW alternatív univerzumában támadt fel."

Befejezhetnéd már ezt... Fogadd el, hogy a TCW kánon, teljesen egyenértékű a filmekkel

2018. márc. 10. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
A TCW nem egy "alternatív univerzum" hanem egy megtörtént dolog, ami HIVATALOS TEHÁT KÁNON. El kéne már fogadni, mert szánalmasak vagytok.
2018. márc. 10. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a filmkészítők is valahogy hasonlóan vannak vele mint én, hogy nem merik mondani, hogy a TCW nem kánon, de az új filmekben kerülni fogják a témát.

Ahogyan az uralkodót sem merik majd soha Palpatine kancellárnak hívni, és pod-racing se lesz, se midikloriánok. Pedig az is kánon, de helyén kellene kezelni. Nincs vele baj, nem mondom, hogy az előzménytrilógia nézhetetlen, vagy a könyvek olvashatatlanok, de vannak hibáik. Jó hogy ezeket a hibákat eltüntették az új filmekből. Lett helyette sok másik, ez tény. Szerintem is érdekesebb karakter Snoke, mint bárki más (Kylon kívül) az új részekből, de szerintem el kell engednünk. Nekem sem tetszik, de valahogy majd kibírom. Talán egyszer írnak róla egy könyvet, vagy szerepet kap egy új rajzfilmsorozatban, vagy legjobb esetben visszaemlékezés formában látjuk a 9. részben. Mást nem hiszem hogy látunk majd.

2018. márc. 12. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondhatnak rá az okos Disneysek amit akarnak, attòl még nem lesz kevésbé gyalázatos.
2018. márc. 14. 00:35
 15/16 Mopat ***** válasza:

Maul nem csak a klóne warsban szerepel, de az új kánon, Disney féle rebelsben is!

Viszont-SPOILER!

Megpróbálja a saját oldalára állítani Ezrát, ad neki egy sith Holocront is. Segít leszecskázni az inkvizítorokat...Ezra valahogy félig kinyitja a holocront, ebből maul megtudja, hogy Obi Wan él és a Tatooinon van.

A Tatooinra megy, hogy megkeresse, közben valahogy Luke kilétére is rájön talán. Az öreg Obi-Vannal is megküzd, egy kellő mennyiségű sör után epicnek tekinthető 3,5 másodperces párbajban...Miután Obi van jól legyőzi, még elrebegi Obi van karjaiban(komolyan mondom, így van) hogy "a kiválasztott majd bosszút áll mindannyiunkért". Bizisten, ilyen anime idiótaságokban szokott így elérzékenyülni az elmeháborodott főhős,(meg a rajongófiúk) amikor jól kínyírja az egyik waifu-material csajt.(Jól érzi, aki úgy gondolja, hogy szerintem valami értelmesebb módon is kinyírhatták volna...nyugdíjazhatta volna Vader pl.)

2018. márc. 14. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem kellett volna visszahozni
2018. márc. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!