Star Wars: Snoke legfőbb vezér hol tartózkodott Palpatine és a Birodalom uralma idején? Hogy nem bukott le?
Rövid leszek. Nem lehet tudni. Semmi infó nincs Snoke-ról. Az alapján amit eddig tudunk róla, simán lehet, hogy ő Plagueis és akkor viszont tuti, hogy meg se halt.
Minden amit tudni lehet róla, az kb. annyi, hogy a felderítetlen régiókban volt és ott találkozott a birodalmiak maradékával, akik ott rejtőztek el. Valamint, már születésétől kezdve szemet vetett Kylo-ra, szóval igen, nem mai csirke lehet.
Azt, hogy a karakternek honnan vannak a sebei, még a 8. rész után se volt hajlandó elárulni az őt alakító színész, szóval nekem gyanús, hogy valamit akarnak még ezzel a karakterrel...szerintem minimum egy visszaemlékezés lesz róla, hogy ki a fene volt ez.
Ennyit találtam róluk magyarul:
Persze, ez még nem magyaráz meg semmit Snoke-kal kapcsolatban szerintem. De, talán majd később... és szerintem is messze érdekesebb és értelmesebb lenne, ha kiderülne, hogy ő Plagueis, minthogy egy senki volt, aki ott csövezett az Ismeretlen Régiókban és amilyen könnyen jött, olyan könnyen is ment. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!