Miért van ennyi meleg kapcsolat a Shameless ( US ) ben?
Vannak ilyenek.
A sense8 is tök jó sori lenne ha nem lenne beleerőltetve a melegeskedés teljesen indokolatlanul.
Mert pl a spartacusban nem volt annyira fura mert mindenki gátlástalan félállat volt.
Te így gondolod. Én meg úgy, hogy a Shamelesst Ian és Mickey kapcsolata miatt kezdtem el nézni... aztán rájöttem hogy ezen felül is jó kis sorozat.
De egyébként Ian meleg, kivel hoznák össze, ha nem fiú/férfival? Plusz a karaktere is ilyen, elég sok mindenre magyarázatot ad, az ahogy felnőtt, hogy mit miért tesz.
Más sorozatokban is vannak olyan karakterek, ahogy összehoznak mindenkit mindenkivel meg megy a kavarás... csak azok hetero párok...
Így van megírva a karakter. Gondolom.
Amúgy tekintve, hogy az emberek 7%-a meleg, minimum 15%-a biszexuális, ha arányosan néznénk, akkor a filmekben lévő romantika/szerelem/szex (és persze szereplők) kb tizedének melegnek kellene lennie.
Azért, mert a tengerenntúlon így megy mostanában.
Ez csak egy hullám amit PC-nek hívnak.. Amint nem keresik ennyien tele magukat, ugyanúgy el fog tűnni a süllyesztőbe mint eddig minden hasonló túltolt, túlgondolt baromság.
Utolsó,
Semmi bajod a melegekkel, de azért "ne legyenek b#zik" a filmekben"? Nen ellentmondás ez kicsit?
Eladható.
Társadalmilag érdekelt dolog.
Ami a társadalom 10-15%át érinti. Filmekben talán most vagyunk ott, hogy arányos a társadalomhoz.
Csak te ezt nem látod, mert a meleg barátaid félnek az elítéléstôl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!