Mért mondják hogy a Star Wars ból a Birodalom visszavág a legjobb rész?
Mert fontosabb lett a karakterek közötti kapcsolat és ebből adódóan a dráma is.
Mert sötétebb lett a hangvétel.
Mert ebben van "A csavar".
Megjegyzem, hogy nekem nem ez a kedvenc részem (Új remény), és érdekességként azt is itt hagyom, hogy mikor bemutatták, többségében negatív kritikákat kapott és a rajongók egy része ugyanúgy utálta, mint most a VIII. részt.
Egy 3 perces jelenet miatt nem tetszik az egész film? Ilyet még életemben nem láttam. :D
Én tűkön ülök, hogy újra megnézhessem itthon pl. a Last Jedi-t, eredeti szinkronnal, egyedül. A moziból kijőve nem tetszett, és nagyon várom hogy láthassam újra, mert szeretném eldönteni a dilemmámat vele kapcsolatban.
Egyébként a Birodalom Visszavág mélyítette el a Star Wars univerzumát arra a szintre, ami mára annyira ikonikussá tette. Noha az Új Remény egy elképesztően jó és true epizód volt, az a fajta szellemiség ami a Birodalom Visszavágban van (és mai napig névjegye a sorozatnak), még nem nagyon volt jelen, csak nyomelemeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!