Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A trónok harca filmsorozat...

A trónok harca filmsorozat melyik része szerintetek a legeslegjobb?

Figyelt kérdés
amire azt mondjátok hogy minden perce izgalmas, érdekfeszítő, és akárhányszor szívesen újranéznétek?

2016. szept. 26. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
6/10
2016. szept. 27. 06:42
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Már pontosan nem tudom melyik rész volt amelyikben a Mások ellen harcolnak azt hiszem az 5. évadban volt,az elég király rész volt.

A másik pedig a fattyak csatája,elég epic csata,meg hát Ramsay is végre meghalt :D

2016. szept. 27. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak az első 2 évadot láttam, aztán áttértem a könyvekre, azok szerintem jobbak. De Kings Landing Stannis féle ostroma elég jó rész volt (ha jól tudom annak a résznek a forgatókönyvét pont az öreg Martin írta).
2016. szept. 27. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

SPOILER!!! Szerintem a sorozat legepikusabbjai a következők:

1/9-Ned halála

2/9-Feketevíz

3/9-Vörös nász

4/6-Tyrion tárgyalása

4/8-Hegy vs Vipera (Oberyn halála)

4/9-Csata a falon (sokak nem szeretik, nekem az egyik kedvencem)

5/8-Rideghon

6/5-Hold the Door (Hodor nevének eredete,Éjkirály és a Mások támadása)

6/9-Fattyak csatája

6/10-Cersei mészárlása

Ezek azok a pillanatok, amikért érdemes megnézni a sorozatot. Vannak még nagyon jó részek, de ezek maradnak meg szerintem leginkább az emberben.

2016. szept. 27. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Battle of the Bastards
2016. szept. 27. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
2. évad 9. rész
2016. szept. 28. 00:06
 7/11 anonim ***** válasza:
red wedding
2016. okt. 2. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Az a rész, amelyben Daeneris felszabadítja a makulátlanokat.

Stannis bukása

Tyrion tárgyalása. Az összes. :)

2016. nov. 7. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
Én ugyan nem vagyok kifejezetten nagy rajongója a sorozatnak, ám van néhány szál, amelyek érdekesnek bizonyulnak. A negyedik hozzászólóval kell egyetértenem, mert a sorozatnak azok az igazán emlékezetes pontjai. Személyes véleményem - bár ezért valószínűleg kapni fogok -, hogy a többi rész olyannyira vontatott és majdhogynem semmit nem érő (néhány kivételtől eltekintve, ezek is inkább csak részletek), mint amennyire magával ragadók a már korábban említettek.
2016. nov. 7. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem Hodor nevének eredete az egyik legjobb rész. A másik a fattyak csatája. Ez a két kedvecem. Egyébként az előttem lévőnek üzenem,hogy szerintem mindenkinek joga van kifejetenie róla a véleményét? Én biztos nem támadon le érte.
2016. nov. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!