Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horror rajongók! E hat filmsor...

Horror rajongók! E hat filmsorozat közül melyiket tartjátok a legjobbnak, illetve melyiket a legijesztőbbnek? Slasher klasszikusok?

Figyelt kérdés

- Péntek 13 (Jason Voorhees)

- Rémálom az Elm utcában (Freddy Krueger)

- Halloween (Michael Myers)

- A texasi láncfűrészes mészárlás (Leatherface)

- Hellraiser (Pinhead)

- Child's Play (Chucky)

Aki már látta az összeset, vagy nagy részét segítene? Melyik a legijesztőbb szerintetek? Azt hagynám utoljára, mivel megszeretném nézni az összes felsorolt filmet. Ezek közül csak a Péntek 13.-ával végeztem, nagyon tetszett, volt elég sok jó kivégzés, de felét nem lehetett jól látni vagy nem is mutatták (pl. Jason X). A csinos retró csajok meg mellek, plusz az öldöklés kombó nekem bejött.

Úgy gondoltam, hogy folytatnám a Halloween sorozattal, gondolom nem lehet sokkal durvább, mint Jason öldöklései.

Szerintetek melyik a legjobb? És melyik a legijesztőbb? Én a Rémálom az Elm utcában, a texasi láncfűrészes mészárlás és a Hellraiser, Child's Play-re tippelek, a képek meg történet alapján.. Tehát ha lehet viszonyítási alapnak használjátok a Péntek 13.-át.

#Halloween #Friday The 13th #The Texas Chainsaw Massacre #Nightmare on Elm Street
2016. aug. 24. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

A Rémálom az Elm. utcában: nagyon jó sorozat... nem feltétlenül horror viszont mert Freddy karaktrét, ha megszereted nem lesz ijesztő max. 1-2 jumpscare...

Halloween: Számomra túl durva volt nem igazán tetszett sokaknak nem ijesztő, de döntsd el te magad!

Leatherface: egyáltalán nem jó... klasszikusnak klasszikus, de nem... ez nem igazán ok film.... (számomra)

Chucky ismerem a karaktert de nem láttam a filmet...

Sikoly, bár ezt te nem írtad, de az 1. és a 3. nagyon jó lett.... rémisztő és kíváló számomra...a 2. és a 4. nem lettek túl kidolgozottak.

Ha tudtam segíteni szívesen!

2016. aug. 24. 19:35
 2/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát a jumpscare-ket utálom, de megbirkózom velük. A Freddy vs Jason film mennyire tükrözi a Rémálom Az Elm utcában filmeket? Mert ha csak annyira ijesztő Freddy, akkor nem lehet valami durva.

A Halloween-t miért tartottad túl durvának, ha nem volt ijesztő? A történet maga?

Bőrpofával mi a gond? Miért nem ok a film? Túl beteg?

Hát a Sikoly első részét kétszer láttam, nagyon tetszett. A második résznek kétszer fogtam neki, de nem bírtam egyszer sem 15 percnél tovább.

Segítettél, köszi, még várok válaszokat tőled is, meg másoktól is!

2016. aug. 24. 19:56
 3/15 anonim ***** válasza:

A Rémálom az Elem. Utcában tulajdonképpen valóban nem a legijesztőbb, mint már mondtam, de este alvás előtt lehet rajta rettegni.

A Halloween azért nem ijesztő (számomra), mert ott egy ember öli a többi embert, de maga a világa túl zord... sötét.... beteg...

A texasi láncfűrészes gyilkos szerintem nem igazán ötletes....

Örülök, hogy segíthettem!!!

2016. aug. 24. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Bocsi Elm. Csak tablet auto-javító....
2016. aug. 24. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
De amúgy Freddy tud nagyon durva lenni.... ( hasból kimászás... beteg kínzás...)
2016. aug. 24. 21:06
 6/15 A kérdező kommentje:

Hát éjjel szoktam nézni, sötétben őket, elalvás előtt tehát. Mondjuk a Péntek 13.-a első részét először féltem megnézni, meg a Kört is, de azóta csak éjjel, sötétbe nézem a horrorfilmeket.

Így még jobban érdekel a Halloween sorozat, meg Michael Myers maszkja, szerintem nagyon zord meg hátborzongató, ma éjjel meg is akarom nézni az első filmet.

Hát majd idővel, úgy is meg fogom nézni szerintem a texasi láncfűrészest, majd meglátom milyen lesz, csak remélem ne legyen nagyon beteg.

Hát a Freddy vs Jason első 2-3 percében, nagyot néztem mikor Freddy dumált és voltak ilyen flashback-ek, hogy hogyan ölt, miket csinált és volt pár nagyon durva meg beteg, tehát tuti nem piskóta :D

Köszönöm a válaszaidat!

2016. aug. 24. 22:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök, hogy tudtam segíteni!

Nem tudom te milyen horror rajongó vagy (pl én megnézem és után félek tőlük, de mondjuk a tesóm nézi és röhög azon, ahogyan ölik a népet) ezért vedd figyelembe a következő kis spoilert:

Freddy igazából egy halott gyerekgyilkos, aki az Elm. utcai gyerekeket,ha az álmukban megöli, a valóságban is meghalnak!

Szóval csak csínján Freddy-vel! És még róla annyit, hogy a 7 rész tulajdonképpen nem függ teljesen össze!

2016. aug. 25. 08:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja és van egy Túlélő sziget c. horror... Nem rossz, megnézhetnéd, ha szereted az ilyesmit (SPOILER)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> A villám belecsap egy totembe ami megöli a szigeten tartózkodókat!
2016. aug. 25. 08:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy még itt vagyok, de a Hellraiser-ről még sosem hallottam, pedig horror "fan" vagyok!

És A Péntek 13. valóban egy jó film, és Jason sokkal szerethetőbb mint Freddy!

2016. aug. 25. 08:41
 10/15 A kérdező kommentje:

Hát nem sok horrorfilmet néztem életemben, 10-15 körül (Péntek 13. filmek, A Kör, Evil Dead 2013, Unfriended, Jessabelle, Sikoly, No Vacancy), de amúgy sokat ismerek névről meg történetről, mert érdekel a műfaj, csak fosok megnézni pl: egy Ördögűzőt, Sziklák szemét, Démonok között, A halál ezer arca, Egy kés filozófiája stb. De ezek a slasher filmek látom light-osabbak így egyszer ezekkel kezdeném.

Ahogy említettem, már nagyjából tudom kik ezek a figurák, meg a Freddy vs Jason-ből egyértelműen kiderül Freddy módszere.

Hát én csak képeket láttam Pinhead-ről, meg ismerős volt a Hellraiser szó, Ozzy Osbourne-nak is van egy ilyen száma és elég érdekes arcok vannak benne, meg ez is ilyen klasszikus.

Szerintem is Jason jobban szerethető, mint Freddy, a Jason X-ben nagyon bírtam.

2016. aug. 25. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!