Horror rajongók! E hat filmsorozat közül melyiket tartjátok a legjobbnak, illetve melyiket a legijesztőbbnek? Slasher klasszikusok?
- Péntek 13 (Jason Voorhees)
- Rémálom az Elm utcában (Freddy Krueger)
- Halloween (Michael Myers)
- A texasi láncfűrészes mészárlás (Leatherface)
- Hellraiser (Pinhead)
- Child's Play (Chucky)
Aki már látta az összeset, vagy nagy részét segítene? Melyik a legijesztőbb szerintetek? Azt hagynám utoljára, mivel megszeretném nézni az összes felsorolt filmet. Ezek közül csak a Péntek 13.-ával végeztem, nagyon tetszett, volt elég sok jó kivégzés, de felét nem lehetett jól látni vagy nem is mutatták (pl. Jason X). A csinos retró csajok meg mellek, plusz az öldöklés kombó nekem bejött.
Úgy gondoltam, hogy folytatnám a Halloween sorozattal, gondolom nem lehet sokkal durvább, mint Jason öldöklései.
Szerintetek melyik a legjobb? És melyik a legijesztőbb? Én a Rémálom az Elm utcában, a texasi láncfűrészes mészárlás és a Hellraiser, Child's Play-re tippelek, a képek meg történet alapján.. Tehát ha lehet viszonyítási alapnak használjátok a Péntek 13.-át.
Értem, hát... amúgy az igazi baj Freddy-vel az lesz, hogyha megnézed az 1. részt rájössz, hogy ő tulajdonképpen elpusztíthatatlan... jó néha átcseszik őt és időre inaktív lesz, de nem tud meghalni! És sajnos csak a 2. részben lesz gyilkológép, a többiben pont elpusztíthatatlansága miatt csak szórakozik a gyerekekkel!
Nem tudom, mondjuk a Halloween-t valóban régen néztem lehet, hogy talán most már annyira engem sem ijesztene meg....
Értem, hát... amúgy az igazi baj Freddy-vel az lesz, hogyha megnézed az 1. részt rájössz, hogy ő tulajdonképpen elpusztíthatatlan... jó néha átcseszik őt és időre inaktív lesz, de nem tud meghalni! És sajnos csak a 2. részben lesz gyilkológép, a többiben pont elpusztíthatatlansága miatt csak szórakozik a gyerekekkel!
Nem tudom, mondjuk a Halloween-t valóban régen néztem lehet, hogy talán most már annyira engem sem ijesztene meg....
Jason is ilyen, ő is elpusztíthatatlan, meg őt is nagyon nehezen verik le. Mondjuk Jason "meghal" párszor, de csak idő kell és újra feltámad.
Ma nagy valószínűséggel megnézem a következő részt, remélem jobb lesz. Még egyszer köszönöm a válaszaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!