Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Obi-Want és Yodát...

Star Wars: Obi-Want és Yodát leszámítva kik azok a jedik akik biztosan túlélték a 66-os parancsot?

Figyelt kérdés
Már ha voltak ilyenek...

2018. febr. 2. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"A'Sharad Hett, Celeste Morne, Djinn Altis, Brand, Vima, Quinlan Vos, Shaak Ti, Tholme, Asajj Ventress, K'krukh, T'ra Saa, Rahm Kota, Kazdan Paratus, Even Piell, Sha Koon, Odd Bnar és Beldorion is."

Piellt még egy kutyaszerű lény ölte a klónháborúk alatt, Shaak Tit meg Vader döfte le a jedi templomban.

2018. febr. 9. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:
*ölte meg
2018. febr. 9. 23:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Vader a tanítványával ölette meg Shaak Tit. Even Piellt meg ha jól emlékszem, klónok a háború vége után pár hónappal. A TCW-s halála elég méltatlan volt hozzá.
2018. febr. 10. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:

10, akkor rosszul emlékszel:D

Rebelsben is benne volt mi történt vele

[link]

2018. febr. 10. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, ha Yoda és Luminara is ugyanazon a bolygón a 66-os parancs kiadásakor akkor miért nem keresték egymást? Miért nem léptek kapcsolatba a másikkal? Ezt nem tudom hova tenni... Legalább Yoda kereshette volna szerencsétlent, hogy őt is megtámadták-e.
2018. febr. 10. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:
*voltak
2018. febr. 10. 14:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Yoda tudta hogy nem győzhetik most le Sidioust, viszont hogy később legyőzhessék neki döntő szerepe lesz ebben, így nem kockáztathatta az életét hogy még Luminarat keresgélje, tele volt a bolygó klónokkal akik rájuk vadásztak

Gondolom ezért menekült el rögtön

2018. febr. 10. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez nyílván érthető csak itt akkor valami jedi szabályt megszeghetett szerintem. Mert ugyanezen indokkal az összes többi jedi elmenekülhetett volna. Itt leginkább a több száz jedire gondolok a jedi temlomban. Elvégre ,ha ahány felé futnak amennyien vannak akkor is 20-30 jedi még simán elmenekülhetett volna. Ahogyan Kanan is.

2018. febr. 10. 14:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Luminarát rögtön a parancs kiadása után lelőtték a klónjai. Yoda meg gyanítom, hogy érezte a halálát az erőben, ahogy Barissét is.
2018. febr. 10. 16:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Bariss hogyan halt meg? Őt nem börtönbe zárták a tcw-ben?
2018. márc. 14. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!