FRIENDS! Csak szerintem volt idegesítő Ross+Rachel páros?
Figyelt kérdés
Újra elkezdtem nézni a sorozatot és annyira rosszul vagyok Rosstol... :D vélemények?2018. jan. 27. 10:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem az elején még viccesek voltak együtt, de nem kellett volan újra összejönniük.
2/5 anonim válasza:
Én ahányszor újra néztem annyiszor máshogy voltam vele. Rachelt sokáig utáltam és a végén szerintem se kellett volna összejönniük. Mondjuk egy Rachel Joey viccesebb lett volna, mármint ha rendesen csinálják.
3/5 A kérdező kommentje:
En is egy ideig utaltam Rachelt de utána megkedveltem :D de például szerintem Ross annyira egy 'mellékszereplő'.. Vagy is számomra.. De lehet a magyar hangja miatt vagyok rosszul tőle.
2018. jan. 27. 17:40
4/5 anonim válasza:
Most utoljára angolul néztem, na, David hangja még Rossosabb, mint magyarul :D
5/5 anonim válasza:
Én szerettem Rosst végig, ellenben Joeyval aki nagyon idegesítő volt az ostobaságával már tulzásba vitték szerintem. Rachel hol bírom hol nem nagyon önző tud lenni.
Mondjuk most nézem elsőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!