Újabb animék? (többi lent)
-Valami újabb animéket keresek főképp romantikusakat,de nem zavar ha van mellette más is pl:vígjáték,fantasy stb
-Fontos hogy olyat ami már magyar felirattal is elérhető vagy a közeljövőben az lessz(tudok angolul de mégis már hogyha az anyanyelveden olvasod :) )
-Jó lenne minél hosszabbat,de a 12-24 részesek os megfelelnek
-Előnyben azok ahol a lány a "rámenősebb" és kimondják az érzelmeiket,nem kell az anime végéig várni arra az 1 csókra ami elcsattan az anime során
1-2 amiket láttam:Golden time,Bluer than indigo(hirtelen ezek ugrottak be de sok megvolt már ezeken kívül is)
A válaszokat előre köszönöm és bocsi ha nem fogalmaztam érthetően/vannak hibáka leírásban :)
Tonari no Kaibutsi kun
Erről tudok, mivel ilyeneket nem nagyon nézek. Mégis ez annyira tetszett,hogy végignéztem. Itt már az első... uh nem kéne szpojlerezni :D Remélem tetszeni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!