Romantikus esetleg fantasy animék?
Sajnos kifogytam... Teljesen .. valaki tud mondani nem annyira híres romantikus-fantasy vagy romantikus animéket? Leírok párat amiket láttam:
Re: zero
Kamisama hajimemashita
Uta no prince sama
Diabolik lovers
Skip beat
noragami
Vampire knigh
Ookami shoujo
Koi to uso
Kuzu no honkai
Love stage
Kimi no uso
Kaichu wa maid-sama
Mirai Nikki
Jitsu wa watashi wa
Ore monogatari
Golden Time
Most csak ennyi jutott eszembe ... Sulis romantikus animéket ne nagyon írjátok mert mindet láttam kb 😂
Ha tudtok jó romantikus-fantasy animéket amik jól bevannak fejezve /össze jönnek a végén vagy meghalnak vagy csak az egyik fél hal meg vagy valami miatt nem jönnek össze.. vagy. . Na értitek 😂
Előre is köszönöm
Bocsi ha rosszul fogalmaztam 😂😂
Fairi tail ( romantikus is meg fantazi is)
Absolute duo (van benne romantika de nem mondanám hétköznapinak xD viszont fantazi is)
Dance with devils (ez is mindkettő)
Fantasy és Romantikus:
Akagami no Shirayukihime
Ayashi No Ceres
El Hazard: The Wanderers
Fruits Basket
Fushigi Yuugi
Ghost Hunt
Ginban Kaleidoscope
Hataraku Maou-sama!
Inuyasha
Kamikaze Kaitou Jeanne
Midori no Hibi
Mikakunin de Shinkoukei
Nobunaga Concerto
Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Sword Art Online
Ultra Maniac
Wellber no Monogatari
Romeo x Juliet
Romantikus:
Aishiteruze Baby
Hana Yori Dango
I My Me! Strawberry Egg
Itazura na Kiss
Marmalade Boy
Nana
Nodame Cantabile
Orange
Peach Girl
Toshokan Sensou
Sukasuka, Rokudenashi Majutsu Kouka to Akashic Records, Kyoukai no Kanata, Vampire Knight, Akatsuki no Yona, Amnesia, Dance in the Vampire Bund, Norn9, Brave10, Strike the Blood, Blood Lad, Owari no Seraph, Guilty Crown, Kiznaiver, Hidan no Aria ( nem tudom ez mondható-e fantasynak)
Filmek: kimi no na wa, a vadon hercegnője
Van köztük pár amit nem igazán lehet romantikusnak mondani, de van benne szerelmi szál. Remélem van köztük olyan amit még nem láttál :)
Plastic Memories
Mahouka Koukou no Rettusei
Hotarubi no Mori e
De rengeteg ilyen van.
Köszi!
Bár ezt nem írtam le de kérlek 2000 feletti ani.éket írjátok!
Utolsó:
Igen, lehet sok van de nehéz találni olyat ami jó és a szerelmi része is ki van dolgozva 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!