Ajánlanátok valami jó kis misztikus/fantasy/sci-fi/horror/vígjáték/romantikus filmet/filmeket ami nem gagyi?
Inception
Shutter Island
Matrix
Star Wars
Interstellar
Back to the Future
Sherlock Holmes filmek
sorozatok:
Doctor Who
Sherlock
Luther
Better Call Saul
- Híd Terabithia földjére
- The Illuzionist
- Blair Witch project, Gu-jon, Ringu, Exorcism, meg nekem a Scream típusúak is tetszenek :)
- Haláli hullák hajnala
- LotR
- Szitakötő
- Pillangó-hatás
- Vörös hegedű
- A tökéletes trükk
Coherence -ezt én angol szöveggel, magyar felirattal találtam meg (kicsit misztikus meg tudományos, összekuszált szálas)
Az időutazó felesége (romantikus, izgis, ötletes)
Dinotópia - én ebből a kétrészest láttam ,de van 6részes is (kalandos)
Földtenger kalandorai (Ez is két részes, és asszem a "varázslója" a folytatása - Misztikus, középkori közeg)
Majmok bolygója (Sok nagyrészes - ez kicsit olyan időutazós jellegű is meg olyan kalandos meg nemtom akció van benne még)
Tulipános Fanfan (én ebből az újabbat láttam, de van egy régebbi is, szándékomban áll megnézni, mert a feldolgozás nagyon tetszett; ez ilyen romantikus, pörgős vígjáték)
Az átok (több részes, misztikus horror)
Silent hill (több részes, zombis, misztikus, meglepő, fordulatos, több részes)
Most hirtelen ezek jutottak eszembe
4.vagyok,eszembe jutott még pár
A kocka -3részes ez ilyen scifis féle meg kalandos is; nekem a 2.a kedvencem, utána a 3. utána az első
Elvarázsolt kastéy -Eddie Murphyset láttam belőle, szórakoztató szerintem, meg asszem, lebilincselő is volt
Időbűnök-ez is ilyen jól összekuszált, nagyon klassz
De ja vu -ASszem így kell írni a Dezsávűt, az is ilyen időutazós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!