Tudnátok ajánlani valami jó romantikus animét?
Sziasztok! Olyan animéket keresnék, amikben van romantikus szál, viszont nem arra épül a történet. A hossza mindegy, csak ne legyen vontatott, illetve legyen lezárva, nem úgy, mint a manapság kiadott 12 részes animék, aminek a végét úgy összecsapják, hogy semmi értelmes nem sül ki belőle. Lehet fantasy, vagy valami jelenkori akció, az mindegy. A sci-fi-ért, illetve a mecha-ért nem nagyon vagyok oda.
Amik nagyon tetszettek, az a Zetsuen no Tempest, Densetsu no Yuusha no Densetsu, a Charlotte, Kaze no Stigma. Illetve még annyit szeretnék, hogy a rendes lezárás mellett ne legyen tragédia a vége. Ha lehetséges legyen happy end, és a főszereplők jöjjenek össze. Lehet shoujo anime is, ha nem túl nyálas, illetve nem a szerelem körül forog minden. Mint mondtam valami érdekes, akciódús, fordulatokkal teli animét szeretnék, ami odaragaszt a képernyő elé.
Bocsi, ha kicsit sokat írtam. Ha vannak ilyen animék, amik megfelelnének, légyszi írjatok! Előre is köszönöm! :)
Nishi no yoki majo
Maoyuu Maou Yuusha
Toshokan Sensou
From the New World
Cross Ange: Tenshi to Ryuu
Btooom!
Sword Art Online
Otome Youkai Zakuro
Szerintem ezek kb megfelelnek az elvárásaidnak bár némelyik itt-ott kilóg egy ici-picit a sorból de szerintem meg fogod tudni nézni őket :D
Noragami (12+12),
Rokka no Yuusha (12),
Zero Kara Hajimeru Mahou no Sho (12)
Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu (25)
Tasogare Otome x Amnesia
Kurokami (23)
Katanagatari (24)
Hakuouki (12+10+12+6)
Hakuouki: Kyoto Ranbu
Hakuouki: Shikon Soukyuu
Oda Nobuna no Yabou (12),
Ezekben a szerelem inkább mellékszál,bár lényeges
Arcana Famiglia (12+1)
Fuuka (12)
Fukumenkei Noise (12)
Count and Fairy (12)
Special A (24)
Kaichou wa Maid-sama (27)
Neo Angelique Abyss (13+13)
Sakamichi no Apollon (12)
Kuzu no Honkai (12)
Sengoku Night Blood (12)
Amnesia (12+1)
Dance with Devils (12)
Kamigami no Asobi (12) ezek eléggé háremfélék, de legalább nem ecchi-s, bár haszontalan női főhősnőkkel
Összeszedtem párat, de leginkább ezeket ajánlom, ha még nem láttad:
Szinte mindben választ a főszereplő, és nem szomorú, kivéve az utolsót.
Én mindet nagyon szerettem, és elégedett voltam velük.
Akatsuki no yona (24),
Inu x Boku SS (13)
Gekkan Shoujo Nozaki-kun (12)
Ouran High School Host Club (26)
Mahoutatsukai no Yome (24)
Skip Beat (25)
Code: Realize - Sousei no Himegimi (12)
Kami-sama Hajimeshita
Soredemo Sekai wa Utsukushii (12)
Relife (13+4)
Brave 10 (12)
Hiiro no Kakera (13+13+1)
Akagami no Shirayuki-hime
Tsurezure Children (12)
Orange (13)
Shigatsu wa Kimi no Uso (22)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!