Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem egy képarányban...

Miért nem egy képarányban adnak ki minden filmet, sorozatot, klipet, reklámot, videót?

Figyelt kérdés

Miért nem állnak át egy képarányra ha már 16:9 TV az alap?

Akkor miért szórakoznak a többi képaránnyal, nem is értem minek egy videoklipnek cinemába mennie ez is csak egy egoizmus! Minek kérik így amikor az embereknek 16:9 TV van.

Egy mozifilmnél természetesen megértem, hogy szélesvásznú!

Az is idegesít amikor egy reklámot látok szélesvásznúban!

Szerintem 2 képarány mellett kéne maradni! 16:9 és 2.35:1

2018. jan. 13. 15:18
 1/2 Trevor. ***** válasza:

Minek törődsz a reklámokkal? Ott is vannak olyanok, amiket moziban is leadnak a filmek előtt, ott meg kitölti a vásznat, TV-ben meg marad a két fekete csík.

"minek egy videoklipnek cinemába mennie" Ez alatt mit értesz?

Egyébként lesz ez még cifrább is, mert oké, hogy most a legtöbb TV, monitor és telefon 16:9, de az utóbbi időben kezdett elterjedni telefonoknál a 18:9.

2018. jan. 13. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Vannak olyan filmek, ahol direkt a művészi alapkoncepció részét képezi az, hogy a szokványostól eltérő képarányokat használnak.
2018. jan. 13. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!