Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az X akták című sorozatot...

Az X akták című sorozatot megéri nézni úgy hogy elso 10 evadot nem neztem?

Figyelt kérdés
Most jött ki a 11. évad és innentől szeretnem nézni. Sok lenne az értetlen szal?

2018. jan. 9. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Az első 9 évadnak volt egy vezérszála, de mégsem összefüggő részek voltak. A 10 évadban adtak egy másik magyarázatot az első kilenc évadra. Van egy rendes film ami az első kilenc évadot 2 órában visszaadja, de ha a 10.től megnézed biztos nem lesz gondod. A 11.évadot nem láttam.
2018. jan. 9. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nyomozós sorozat, az epizódok nagy része különnálló. De mivel a földönkívülis részekban sok a kapcsolat, így azokat be kellene pótold.

Csinálhatnál pl úgy mint én (csak a földönkívülos részek + 1. film + pár nem földönkívülis rész + a 10. éved). Számomra így teljesen érthető volt, de mégse kellet 10 évadot végig nézzek (meg emgem alapból csak a földönkívüliek érdekeltek...)

A földönkívülis részek azok amelyeket itt §-el jelöltek, meg az 1. film is: [link]

(+ a ,,The Unnatural'' rész, de nem magyar szinkronnal. Nem is tudom milyen nyelven néztem, de mikor magyarul kerestem rá, nem azt a részt adta be...)

2018. jan. 9. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne légy lusta elölről kezdeni!
2018. jan. 9. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazság szerint helytelen 10-11 évadokat reklámozni, mert ez más szemlélettel rövidebb új sorozat - lezárást követően - sok-sok év elteltével. Amerikában eredetileg külön címen is futott vagy futott volna. (The X-Files: Revival.)

Ennek ellenére én fontosnak tartanám a klasszikus 9 évados sorozat ismeretét. Azáltal áll össze a kép, hogy a szereplők pontosan mivel foglalkoznak és hogyan viszonyulnak egymáshoz. A gyerekkel kapcsolatban sem lehet így érteni, hogy mi történt. Illetve személyesen hozzátenném, hogy ez az új sorozat nagyon béna katyvasz. Nekem határozottan nem tetszik, hogy mit csináltak belőle.

2018. jan. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!