Az X akták című sorozatot megéri nézni úgy hogy elso 10 evadot nem neztem?
Mivel nyomozós sorozat, az epizódok nagy része különnálló. De mivel a földönkívülis részekban sok a kapcsolat, így azokat be kellene pótold.
Csinálhatnál pl úgy mint én (csak a földönkívülos részek + 1. film + pár nem földönkívülis rész + a 10. éved). Számomra így teljesen érthető volt, de mégse kellet 10 évadot végig nézzek (meg emgem alapból csak a földönkívüliek érdekeltek...)
A földönkívülis részek azok amelyeket itt §-el jelöltek, meg az 1. film is: [link]
(+ a ,,The Unnatural'' rész, de nem magyar szinkronnal. Nem is tudom milyen nyelven néztem, de mikor magyarul kerestem rá, nem azt a részt adta be...)
Igazság szerint helytelen 10-11 évadokat reklámozni, mert ez más szemlélettel rövidebb új sorozat - lezárást követően - sok-sok év elteltével. Amerikában eredetileg külön címen is futott vagy futott volna. (The X-Files: Revival.)
Ennek ellenére én fontosnak tartanám a klasszikus 9 évados sorozat ismeretét. Azáltal áll össze a kép, hogy a szereplők pontosan mivel foglalkoznak és hogyan viszonyulnak egymáshoz. A gyerekkel kapcsolatban sem lehet így érteni, hogy mi történt. Illetve személyesen hozzátenném, hogy ez az új sorozat nagyon béna katyvasz. Nekem határozottan nem tetszik, hogy mit csináltak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!