Volt már olyan film, amit miután megnéztél, nem értetted?
Részben vagy egészben?
Én most néztem meg a Találmány c filmet, hát elég kutya, de fórumokon is szidják :D
Stalker, Enemy, Lynch filmek, stb ilyenek.
Ha ha Találmány alatt a Primert érted, szerintem az a film fenomenális volt, bár első megnéznésnél úgy a háromnegyedénél elvesztettem a fonalat. Ha amúgy tetszett a film, később mindenképpen nézd meg mégegyszer (vagy akár többször is), (majdnem) minden magyarázat bennevan, csak oda kell figyelni és észre kell venni.
Fúú én épp az, hogy a MD tetszett, de már nem vagyok vele képben.
Igazából ezek elég elvont filmek, tehát a Stalker c filmről is lehetne beszélni.
Szerintem egy tudatalatti utazás.
Nem véletlenül van egy író meg egy matematikus, tehát jobb/bal agyfélteke, maga a zóna inkább az elme stb.
Találtam pár ábrát, azok elég jól elmagyarázzák egyébként, csak tényleg az, hogy többször nézős, mert nagyon nem áll össze, tehát Spoiler azt, hogy a pali hallgatja saját magát fülhallgatóval. Amatőr filmesektől amúgy jó.
Nekem még a Donnie Darko volt érdekes.
PinkFloyd A Fal
Többször is megnéztem mire megértettem teljes egészében.
Tömény film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!