Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt már olyan film, amit...

Volt már olyan film, amit miután megnéztél, nem értetted?

Figyelt kérdés

Részben vagy egészben?

Én most néztem meg a Találmány c filmet, hát elég kutya, de fórumokon is szidják :D

2018. jan. 12. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
A Mulholland Drive bevallom kifogott rajtam.
2018. jan. 12. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Stalker, Enemy, Lynch filmek, stb ilyenek.

Ha ha Találmány alatt a Primert érted, szerintem az a film fenomenális volt, bár első megnéznésnél úgy a háromnegyedénél elvesztettem a fonalat. Ha amúgy tetszett a film, később mindenképpen nézd meg mégegyszer (vagy akár többször is), (majdnem) minden magyarázat bennevan, csak oda kell figyelni és észre kell venni.

2018. jan. 12. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Lynch filmjei mellébeszélések sora bármit ki lehet hozni belőlük . Az Enemy részben követhető de van benne pár hiba és marhára unalmas a főhős elmezavarát magyarázó vége poén mint a Viharsziget stb .
2018. jan. 12. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Fúú én épp az, hogy a MD tetszett, de már nem vagyok vele képben.

Igazából ezek elég elvont filmek, tehát a Stalker c filmről is lehetne beszélni.

Szerintem egy tudatalatti utazás.

Nem véletlenül van egy író meg egy matematikus, tehát jobb/bal agyfélteke, maga a zóna inkább az elme stb.

Találtam pár ábrát, azok elég jól elmagyarázzák egyébként, csak tényleg az, hogy többször nézős, mert nagyon nem áll össze, tehát Spoiler azt, hogy a pali hallgatja saját magát fülhallgatóval. Amatőr filmesektől amúgy jó.

Nekem még a Donnie Darko volt érdekes.

2018. jan. 12. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

PinkFloyd A Fal

Többször is megnéztem mire megértettem teljes egészében.

Tömény film

2018. jan. 12. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
ami ilyen most beugrik-eden log a titokzatos faj-
2018. jan. 12. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Mr. Nobody című film Jared Letoval :) Az alapsztori még semmi extra: hogy alakult volna Nemo Nobody élete ha ebben és ebben a helyzetben máshogy cselekedett volna. De számomra néha érthetetlenül lett összevágva, kacifántos, és az sem segít hogy tudtommal nincs szinkron mellé, és sajnos nem mindig volt időm teljesen felfogni amit olvastam. Rossz filmnek kimondottan nem nevezném, lehet csak én nem vagyok elég intelligens, hogy megértsem :D Jared pedig jó színész szerintem
2018. jan. 12. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Godard filmjei. Túl intelligens a pali, képtelen vagyok elsőre követni a gondolatiat, utalásait.
2018. jan. 13. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!